fbpx

Webshop

Udvid dit online eventyr med en flot webshop med høj brugervenlighed, skræddersyet funktioner og et unikt design hos offbeat media.

Skræddersyet webshopløsninger

Vil du gerne eje en webshop, som du er stolt af at vise frem til kunderne? Og som du også selv kan vedligeholde og administrere? Så læs med her.

Vi har nemlig specialiseret os i at bygge webshops i WordPress / Woocommerce, der er helt unik til hver virksomheds behov, ønsker og grafiske udtryk. 
Alt bliver bygget i et tema, der er let for dig at administrere og tilrette efterfølgende – og vi hjælper dig med alt fra indløsningsaftaler til shipping, hvis du har behov for det. Læs om processen og se nogen af de cases, som vi tidligere har lavet shops til her under.

Skræddersyet webshopløsninger 

Processen fra start til slut

Hele processen starter med en samtale, hvor vi klarlægger dine behov og ønsker til funktionalitet og design. Så kan du til sidst stå med en webshop, der er indbydende og passer til både mobil, tablet og computer.

Når vi snakker sammen de første gange, ser vi nærmere på, hvilke ønsker og behov, du har – samt hvilke funktioner, du ønsker. Derefter designer vi en række forslag til webshoppens visuelle udseende, der læner sig op af den nuværende identitet. 

Når den visuelle retning og funktioner er godkendt, begynder vi at bygge webshoppen på et testdomæne, Webshoppen bliver bygget i WordPress med Woocommerce og temaet DIVI fra Elegant Themes, så du nemt kan redigere alle siderne samt opdatere varelageret og tilføje og fjerne varer og kategorier efter behov.

Til sidst sendes webshoppen til godkendelse hos dig, når alt vores arbejde er gennemført. Der rettes til, og webshoppen tilpasses yderligere til mobil og tablet, inden den offentliggøres på dit domæne.

Ekstra muligheder

Seo/ads

SEO pakker
Annoncering på Google
Linkbuilding
Annoncering på SoMe

Ekstra funktioner

Webshop tilknytning
Online kursus modul
Booking modul
Installation af nyhedsbrev

Visuelle virkemidler

Fotografering
Re-design af logo
Grafik til modeller
Markedsføringsmaterialer

 

Rart at vide

Vi bruger kun danske leverandører fra betalingsløsninger og betalingsgateway samt af nyhedsbreve. 

Det gør vi blandt andet for at sikre, at din webshop lever op til de europæiske krav, der kommer løbende. Dette gælder fx totrins godkendelse, når der handles på webshops. Du kan også være sikker på, at GDPR overholdes og dine kunders data er i sikkerhed og lever op til lovgivningen.

– og vigtigst af alt: Du ejer selvfølgelig selv din hjemmeside, og du betaler ikke for mere, end du bestiller hos os.

Tidligere cases

Her kan du se et udvalg af de webshops, som vi har lavet til andre virksomheder. 

Vores team

Anna Schmidt

Projektkoordinator

Rikke Carlsson

Web- & grafisk designer

Rohani Ozer

Grafisk designer

Firmaoplysninger

Offbeat Media ApS
CVR: 40326634
Industrivej Nord 26
7490 Aulum

Tlf. 2237 6647
info@offbeatmedia.dk

Det med småt

Handelsbetingelser for online kurser

Kontakt

Mød os

9 + 12 =