Webhosting

Webhosting af hjemmesider & webshops

Hos Offbeat media kan vi hjælpe din virksomhed med en sikker webhosting løsning og e-mail hosting via Microsoft 365 igennem vores samarbejdspartner Jysk IT Partner, der har kontor i Struer.

Vores webhosting løsninger er for dig, der gerne vil fokusere på din virksomhed og så langt væk fra server og daglige backups, som det er muligt. Den del tager vi os nemlig af, så du kan læne dig tilbage og fokuserer på din virksomheds kerneaktiviteter. 

Herunder kan du se forskellige løsninger og priser på webhosting, e-mail hosting og supportaftaler.

webhosting, hosting af hjemmesider, hosting af webshops, e-mail hosting

hosting

Webhosting og domæner

Når du vælger Offbeat media til at lave din nye hjemmeside eller webshop, kan du tilvælge en hosting løsning og købe domænenavne fra både Danmark og udlandet via Jysk IT Partner.

Dermed er du sikret, at du altid har plads nok på serveren, så din side ikke bliver langsom, og den er godt beskyttet mod hackerangreb.

Mailhosting – microsoft 365

Med en mailløsning i Microsoft 365 åbner der sig en helt ny verden for din virksomhed – uanset om du er selvstændig eller har mange medarbejdere.

Mircosofts mailløsning giver dig nemlig adgang til dine mails – både modtagne og afsendte – uanset om du bruger din computer eller telefon.

Support & sikkerhed

Du har også mulighed for at vælge en supportløsning, hvor vi står for, at din hjemmeside og webshop altid har de nyeste opdateringer, så du minimerer risikoen for at blive hacket. Samtidig vil dit site også blive gennemgået, så alle funktioner altid virker.

Vores supportløsning er inklusiv 1 års webhosting.

Priser

Se priserne her

Hosting pr. år
650 kr. + moms

Hosting aftale af hjemmeside eller webshop via Jysk IT Partner i et år.

Hosting pr. år + support
3.500 kr. + moms

Hosting aftale via Jysk IT Partner samt 12 måneders sikkerhedsopdatering af hjemmesiden eller webshoppens plugin, tema og CMS system.

Mailhosting pr. måned
Fra 25,20 kr. + moms

Mailhosting aftale via Microsoft 365 starter ved 25,20 kr. + moms pr. måned. Du kan se alle priserne fra Microsoft her, og se, hvad du får med i deres forskellige pakker.

Book et møde

TAG FAT I OS OG FÅ SPECIALISERET RÅDGIVNING

Skal vi hos Offbeat media hjælpe din virksomhed til at nå det næste niveau, så send os enten en mail, ring til os eller brug kontaktformularen herunder.
Alle spørgsmål er velkommen, og du er altid velkommen til en uforpligtende snak enten fysisk eller online.