fbpx

Vil du have flere loyale og glade kunder? Så er der nyheder på vej til dig!

Facebook har nemlig lanceret en fantastisk løsning til små og mellemstore virksomheder, og det ruller ud i USA lige nu. Indenfor kort tid bliver det nemlig muligt for dig at sælge direkte igennem Facebook og Instagram – og det kan du læse meget mere om her.

Men udover det, så er der også et nyt redskab på vej til os, der driver virksomheder. Her får dine kunder nemlig mulighed for at opspare og gemme loyalitetspoint til din webshop, restaurant, café eller praksis i selve Facebook appen.

Så er du fri for at bruge en masse ressourcer på at udtænke store loyalitetsprogrammer, og samtidig får dine kunder også meget nemmere ved at benytte deres opsparede point i din butik igen. UDEN at de skal gå rundt på en række loyalitetskort eller 20 forskellige apps. Det hele ligger nemlig tilgængeligt i den app, som allerflest mennesker bruger verden over.

Det hele kommer til at foregå igennem Facebook Shops, og vi tror virkelig på, at det kan få dine kunder til at huske at få brugt de opsparet point og vende tilbage til dit firma igen og igen og igen.

Jeg kan godt afsløre, at vi hos offbeat media glæder os rigtig meget til at opleve denne nye funktion i vores feed!

 

Kærligst
Team Offbeat media

Jane Vennersdorf

Jane Vennersdorf

Indehaver

jun 9, 2020

Tilmeld nyhedsbrev