Tekster & SEO

Kreative tekster med et klart budskab til digitale – & trykte medier 

Ord er med til at danne rammen om den gode fortælling om din virksomhed, og ord er med til at kommunikere dit budskab klart ud på sociale-, digitale og trykte medier.

Hos Offbeat media sidder vi klar med pennen og tasteturet, for at udarbejde den rette tekst og skabe det bedste fundament for din kommunikation, til virksomheder på B2C og B2B markedet og offentlige organisationer.

Her på siden kan du gå på opdagelse i de forskellige genrer, som vi typisk udarbejder tekster til.

Sociale medier

Få hjælp til at skabe værdifuldt indhold på sociale medier

Vi oplever desværre ofte, at mange virksomheder ligger inde med unik viden, som vil give dem store fordele på sociale medier – men grundet to vigtige faktorer, der hedder “Tid” og “Interesse”, lander opslagene oftest i en afkrog langt væk, i stedet for på Facebook eller LinkedIn.

Hos Offbeat media hjælper vi virksomheder med at vedligeholde deres sociale medier fast hver måned, eller også så sparrer vi med ejeren selv eller en marketingsansvarlig om relevant indhold og stærke budskaber, der kan sendes ud på de sociale medier.

Mange gange kombineres opslag på sociale medier også med betalt annoncering, som du kan læse mere om her.

Vi aftaler et fast budget hver måned, så det passer til den enkelte virksomheds økonomi. Så skal vi give et bud på, at vedligeholde din virksomheds sociale medier?

offbeat media, marketing, tekster til sociale medier, tekstforfatning, seo tekster

seo tekst

Giv dine kunder – og google –  viden om, hvad du sælger

Under 1 % af alle søgningerne på Google i dag, når til side 2. Det vil sige, at 99 % af alle, der søger på Google, enten finder dét de søger på side 1 eller foretager en ny søgning. Så nu gælder det ikke længere om bare at være til stede på Google – det handler om at ligge med helt i toppen.

Hos Offbeat media skriver vi tekster til websites og webshops, der både giver dine kunder lyst til at læse mere og foretage et køb – og ikke mindst tekster, som Google belønner.

Desuden kombineres tekstforfatning med en grundig SEO rapport, hvor vi blandt andet sammenligner dine konkurrenternes hjemmesider med din hjemmeside. Du kan læse mere om SEO rapporten her.

Du kan læse mere om vores SEO løsninger her.

White papers

Kreative tekster og flot indhold til e-bøger og white papers

Et white paper eller e-bog er for dig, der gerne vil have et effektivt marketing- eller salgsværktøj til samlingen og samtidig give læseren et knivskarpt indblik i din virksomheds viden, produkt eller service. 

Vi har i tidens løb produceret indhold, tekster og grafik til en række e-bøger og white papers, og her er målet altid at skabe en oplevelse hos læseren og formidle kompliceret viden på en let, tilgængelig – og ikke mindst kreativ – måde, som læseren også kan huske en måned senere. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit næste online materiale.

Trykte medier

Tekstforfatning til brochurer, kataloger og magasiner

Skal I på messe? Eller mangler I nyt salgsmateriale til uddeling hos kunderne? Så vil vi meget gerne hjælpe med at servere virksomhedens budskaber med skarpe tekster og kreative indspark – og du kan selvfølgelig altid få adgang til billigt tryk i høj kvalitet, via vores faste samarbejdspartnere.

Vi skaber budskaber, som dine kunder vil huske

Tekster er helt afgørende for, hvordan dit trykte materiale virker – og hvordan der skabes mindeværdige budskaber, som dine leads og kunder kan huske langt ud i fremtiden.

Hos Offbeat media har du mulighed for, at vælge både tekstforfatning, grafisk design og tryk af materialer, hvor alle dele af processen er med til at kommunikere virksomhedens budskab ud, på en kreativ og overskuelig måde.

Her under kan du se hvilke løsninger, vi ofte laver. På vores case side, kan du gå på opdagelse i trykte materialer.

OPSTART

 • PVisitkort
 • PBannere
 • PRoll ups
 • PMenukort
 • PEmballager

Til uddeling

 • PBrochurer
 • PFlyers
 • PPostkort
 • PMagasiner
 • PKataloger

Merchandise

 • PBlok
 • PFlaskevand
 • PMusemåtter
 • PPixibøger
 • PKalender

E-mail tekster

Tekster, der får dine e-mails til at sælge

E-mail marketing kan virkelig være en stor medspiller for en virksomheds succes – både på B2C og B2B markedet. Efter flere års erfaring med e-mail marketing kan vi se, at der er to grundlæggende dele, der er afgørende for, om e-mail marketing blot er en træls del, der skal overstås, fordi nogen engang har påstået, at det virkede – eller om en virksomhed rent faktisk får succes med at udsende e-mails til kommende og nuværende kunder.

Punkt 1: Indholdet skal være relevant for modtageren, og det skal give tonsvis af værdi, så man får lyst til at åbne det næste nyhedsbrev, der kommer.

Punkt 2: Teksterne skal sidde lige i skabet og være fangende – både emnelinje, preheader og selve teksten.

Er du klar til at få succes med e-mail marketing? Så book gerne et uforpligtende møde med os her.

Book et møde

TAG FAT I OS OG FÅ SPECIALISERET RÅDGIVNING

Skal vi hos Offbeat media hjælpe din virksomhed til at nå det næste niveau, så send os enten en mail, ring til os eller brug kontaktformularen herunder.
Alle spørgsmål er velkommen, og du er altid velkommen til en uforpligtende snak enten fysisk eller online.