fbpx

Støt lokalt. Støt med hjertet.

af mar 13, 2020

Denne besked, er til alle jer, som kender os.

Vi har en drøm. Vores kunder har en drøm. Og deres medarbejdere, har også drømme. Alle, har vi drømme for vores frem, familie og liv. Men, hvis vi ikke kæmper sammen, så kæmper vi mod hinanden.

Vi tager på job, hver eneste dag, for at sikre os, at drømmene går i opfyldelse, og spreder sig som ringe i vand. Vi vil være med til at skabe håb, arbejdspladser og ansættelser.

Vi vil skabe et fællesskab, hvor vi ikke kun tænker på os selv, men ligeså vel, på de mennesker, som vi kender som hos andre virksomheder.

At starte noget op, betyder at gå forrest. Går du forrest, får du slag. Får du slag, tager du chancer. Lykkes du, er du en helt. Vi er forbilleder, for de mennesker, som vi arbejder med.

Lige nu er vi alle hårdt pressede. Og vil være det, de næste mange måneder. Men husker vi, at råde, hjælpe og bakke hinanden op, så vil vi komme meget længere i vores kampe, end vi gør, hvis vi går alene.

Vi ønsker ikke, at  mindre virksomheder skal ende med at vride nøglen ind i låsen og twiste den rundt for sidste gang.

Derfor kan du med fordel huske dine kunder på:

  • at støtte webshops, at de kan købe gavekort med 2 års garanti
  • at din lokale butik holder åbent, og bringer ud eller planlæg events ude i fremtiden.
  • at kunderne kan købe gavekort til din fysiske butik, der kan bruges, når corona virussen har lagt sig
  • at kunderne nu kan bestille online eller tage online kurser i din virksomhed

– og vigtigst af alt: husk dine kunder på, at du er et menneske med en virksomhed, en drøm og måske endda familie, som også skal kunne hænge sammen i denne tid.

Vi har alle brug for hjælpen. Uanset hvilken størrelse, vores virksomhed har. Inde bag den findes ægte mennesker, som hver dag gør deres absolut bedste for at levere deres ekspertise til dig.

Her hos Team Offbeat media, håber vi på at vi kan holde liv i menneskers drømme <3

Tak fordi du støtter lokalt.