Cases

slowmade

Slowmade – køb og salg af kreative kreationer på en online markedsplads

Slowmade.io er en ny marketplace platform, der formidler kontakten mellem kreatører og mulige kunder. Kreatørerne er en lang række kvinder og mænd, der laver alt fra smykker til strikkede tøj til de mindste. På platformen er det muligt at lægge alle sine produkter op og få kontakt til potentielle kunder, og vi var så heldige, at vi fik æren af designe logo, lave den visuelle identitet og udvikle selve platformen i WordPress

Platformen er udviklet ved hjælp af et sammenspil mellem woocommerce og WC Marketplace, hvoraf sidstnævnte giver markedspladsfunktionen til siden.
Der er herefter for at imødekomme Slowmades ønsker lavet justeringer af pluginnet, så hver sælgers eget dashboard stemmer overens med slowmades

identitet og overskuelighed, så det er så let som muligt at være sælger på siden.

Processen for at blive sælger er godt beskrevet på siden “Sådan sælger du”, man køber produktet som er et abonnementsprodukt hvor man samtidigt opretter sin bruger og derefter har man adgang til sit eget dashboard.

Bag platformen står kæresteparret Freja Marcussen og Emil Zangenberg. Det unge par læser til daglig i København, og de har allerede nu haft stor succes med platformen, hvor der er over  200 kreatører og mere end 1.300 produkter oprettet på de første 2 måneder. 

Her på siden kan du læse mere om platformen og hele konceptet og finde link til virksomhedens debut på fjernsyn, da de blev interviewet til TV/Lorry i foråret 2022.

En service ud over alle forventninger

Vi er meget glade for at have valgt offbeat media, da vi har følt os utroligt trygge hele vejen igennem. Jane og og hendes team giver den bedste service, som er ud over alle forventninger.
De kommer med råd, vejledning og viden hele vejen igennem hvad alt angår. De har givet os en masse viden og tips, som vi i dag er meget taknemmelige for at have fået.

Læs resten af anmeldelsen fra Freja og Emil fra Slowmade her.

VISUEL IDENTITET

Slowmades visuelle identitet er chic, stilet og klassisk.

For at få produktbillederne til at skille sig ud på hjemmesiden, har vi skabt en enkel, men elegant og tidløs visuel identitet til Slowmade. Farvepaletten på hjemmesiden består kun af 3 farver, henholdsvis beige, sort og et strejf af orange.

Typografien er dannet af en kombination af en serif font og en sans serif font, for at skabe en klassisk og elegant visuel identitet med en moderne udstråling.

Du kan dykke ned i Slowmades visuelle identitet her.