SEO ANALYSE

TEKNISK ANALYSE AF DIN VIRKSOMHEDS PLACERING PÅ GOOGLE

En seo analyse giver dig et komplet overblik over din hjemmeside eller webshop’s nuværende placering på Google på en række udvalgte søgeord samt forslag til, hvordan du allerede kan forbedre din Google placering indenfor kort tid.

seo rapport

HVAD INDEHOLDER DEN GODE SEO ANALYSE?

En god SEO analyse kommer rundt om 6 centrale punkter, der tilsammen giver dig et bredt indblik i din forretnings brug af SEO.

Punkt 1: Det første punkt består af en søgeordsanalyse ud fra din placering på Google på dine nuværende søgeord.

Punkt 2: En generelt sundhedstjek af din side. Her dykker vi ned i, hvor hurtigt – eller langsomt – dine forskellige sider på selve hjemmesiden bliver loadet, og hvad der med det samme kan forbedres på hjemmesidens undersider.

Punkt 3: En analyse af de links, der linker ind til din hjemmeside – du får altså på sort og hvidt, hvilke domæner der linkbuilder ind på din hjemmeside.

Punkt 4: Her dykker vi ned i den trafik, der genereres ind på din hjemmeside – hvilke konkrete søgeord finder kunderne frem til din hjemmeside på? Og hvor mange har klikket ind på dine søgeord fra Google den seneste måned? Dette får du svar på her.

Punkt 5: Består af en stor konkurrentanalyse, hvor vi dykker ned i dine konkurrenter og sammenligner søgeord, links og trafik. Her kan vi dykke ned i mindste detalje og se, hvad dine konkurrenter fokuserer på i deres SEO arbejde – og hvordan de klarer sig i forhold til din virksomhed.

Få det store overblik: SEO rapporten er ca. 10-13 sider, og hele rapporten bliver præsenteret med letforståelige tekster og visuelle grafer, så alle kan være med uanset, hvor stort dit kendskab er til SEO.

SEO - Google

rapport priser

PRISER PÅ SEO RAPPORTER

Prisen for SEO analyse er 795 kr. + moms.
Denne rapport er mellem 10-13 sider, og der vil være konkrete forslag til, hvordan du kan arbejde videre med dit SEO arbejde allerede 5 minutter efter, at du har modtaget rapporten.

Ønsker du telefonisk gennemgang, er prisen 1.245 kr. + moms. Prisen er inklusiv rapporten på de 10-13 sider samt en halv times opfølgning pr. telefon, hvor vi gennemgår dine spørgsmål til rapporten – og så vil vi selvfølgelig komme med vores anbefalinger til dit videre SEO arbejde.

LIDT AF DET PRAKTISKE

Når du bestiller en SEO analyse, går der mellem 1-2 timer før analysen bliver tilsendt på email på hverdage mellem kl. 8.00.-16.00.

Det vil være muligt at booke en telefonisk gennemgang indenfor en uge efter, at du har modtaget rapporten.

EFTERFØLGENDE RÅDIGVNING

Har du brug for ekstra hjælp med opsætningen af de mange nye SEO tiltag fra SEO analysen, står vi hos Offbeat media meget gerne til rådighed.
Tag kontakt til os, og du vil herefter modtage et personligt og uforpligtende tilbud på udarbejdelsen af analysens SEO tiltag.

ER DU KLAR TIL AT RAMME SIDE 1 PÅ GOOGLE?

Så scroll videre og udfyld formularen, og derefter vil der være en SEO rapport på vej til dig. Ved at arbejde med din hjemmesides SEO, øger du chancerne for at placeres højere end dine konkurrenter på Google. Bliv mere synlig på Google i dag – og skab mere salg!

BESTIL SEO RAPPORT

Udfyld blot formularen her, og så udarbejder vi seo rapporten og sender resultatet til dig.
Når du sender din mail og telefonnummer med, så har vi mulighed for at kontakte dig efterfølgende for at aftale tid for en telefonisk gennemgang,

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA

Web tjekliste

Gratis website tjekliste

Hvad skal du have styr på, inden du går i gang?

Få et indblik i hvilke steps, du skal have styr på, inden du går i gang med at oprette en ny webshop eller hjemmeside.

Sådan! Din tjekliste bliver nu sendt til din mail. Husk at tjekke i spam.