Se vores grafikers tanker bag vores nye visuelle identitet

Vi har fået ny visuel identitet! Og det har vi glædet os rigtig meget, for der er sket meget i Offbeat medias levetid på godt 2 år. Teamet har ændret sig meget, nye kompetencer er kommet til, og vi står i dag et nyt og spændende sted med fokus på strategisk udvikling af virksomheders digitale aktiviteter.

Så nu skulle det være!

Vi har taget vores egen medicin og været igennem hele møllen selv med strategisk udvikling, fornyelse af forretningsmodeller og nye markedsføringsmuligheder, der er entreeret på markedet det seneste år.   

Men for at gøre hele “visuel identitet” begrebet lidt mere håndgribeligt end “bare” fagnørderi, har jeg her beskrevet, hvilke overvejelser vi har gjort os undervejs. 

Vi har introduceret 2021s nyeste UI-designtendenser, såsom “glassmorphism”, som er en sløret glaseffekt, du kan se på hjemmesiden. For at understrege glaseffekten, har vi brugt levende farver med stor kontrast, der fremhæver det slørede gennemsigtighed af det virtuelle “glas”.

Gradient er endnu en 2021-ny trend: Vi har brugt gradient på flere elementer med en kraftig kontrastfarve. Det er brugt strategiske steder overalt på siden for at gøre siden mere brugervenlig.

Runde hjørner på billeder og elementer bliver brugt for at tilføje en knivspids elegance og glathed til den kantede stil. De runde former engagerer besøgende og giver dem mulighed for at fokusere på de valgte billeder. Vi har valgt at bruge afrundede hjørner på alle de anvendte billeder, fordi den regelmæssige rektangel med skarpe kanter kræver en mere kognitiv synlig indsats, hvilket skaber en venlig / indbydende og behagelig oplevelse for alle besøgende.

På grund af de stærke, kraftfulde farver, der bruges på hjemmesiden, valgte vi at anvende en sort og hvid svæve-effekt på billederne.

Kontrasten mellem billeder og den farverige visuelle identitet gør det muligt for billederne at skille sig ud i stedet for at blande sig med resten af farverne på hjemmesiden. 

Du er meget velkommen til at kigge rundt på hjemmesiden og se, om du kan få øje på de små detaljer, som jeg har gennemgået her – og så glæder jeg mig til at høre din mening.

 

Rohani
Team Offbeat Media

Rohani Ozer

Rohani Ozer

Grafisk designer