Opbyg forbruger tillid gennem produktvideoer

Brugen af produktvideoer på din online butik er en meget effektiv online markedsføringsstrategi, da alle produktets funktioner og fordele herigennem tydeligt vises. På trods af de åbenlyse fordele, såsom større engagement, en bedre branding oplevelse og øget webtrafik, bruger mange e-handelsbutikker ikke denne teknik. Men da konkurrencen mellem online butikker er i konstant vækst, er det meget vigtigt at have produktvideoer på sin online butik for at potentielle kunder ser dit produkts anvendelighed.

I forhold til billeder og diverse tekster har videoer en bedre chance for at trække potentielle kunders opmærksomhed. Dermed er det også nemmere at dele videoer online end det er at dele tekster. Med den voksende popularitet af sociale medieplatforme er det vigtigt at vide, at videoer er meget efterspurgte på både Facebook og Instagram. Læs mere om hvordan du kan optimere din Facebook her.

Videoer kan også hjælpe dig med at øge antallet af besøgende på webstedet og engagementet herom. Videoer er tilmed meget mere interaktive end tekster, fordi de let og hurtigt viser alle fordelene, funktionerne og alsidigheden ved dine produkter. På denne måde kan en potentiel køber hurtigt træffe en beslutning om dit produkt.

Videoer der afspejler produktets kvalitet giver dig chancen for at skabe et brand, der er lettere for potentielle kunder at genkende. Selv nogle få sekunders video med dit produkt hjælper dine kunder med at huske produktet. Ved at tilføje en video til hvert produkt på webstedet vil du på den måde være i stand til lettere at udvikle din virksomhed.

TYPER AF PRODUKTVIDEOER:

Der er flere typer produktvideoer, som du kan vælge at tilføje på dit websted, for eksempel viser demovideoer anvendeligheden af dit produkt, dets vigtigste funktioner, og hvordan produktet er uundværligt i kundens liv.

At tilbyde indhold i dette format giver følgerne en fornemmelse af, at dit produkt er i top, og du vil let informere dine følgere om fordelene ved dit produkt. Ved at anvende anmeldelsesvideoer kan du lave en stor forøgelse af kundens tillid til dit brand. Du kan også benytte sammenligningsvideoer, der viser forskellene mellem produkt X og produkt Y, hvilket fremhæver produktets kvalititeter. 

Så selvom du ikke selv tænker, at det er fantastisk at stå i front foran kameraet, kan du sagtens bruge videoer i din markedsføring og på din hjemmeside til at vise dine produkter frem for dine leads. 

Hvis du har brug for sparring i forhold til video marketing, så er du altid velkommen til at sende en mail afsted til os på info@offbeatmedia.dk.

God arbejdslyst – og del hellere end gerne dine produktvideoer med os som inspiration til andre.

 

Kærligst
Team Offbeat media

Jane Vennersdorf

Jane Vennersdorf

Digital konsulent