SKAB ØGET ENGAGEMENT OG SALG VIA INSTAGRAM

TILMELD DIG 2021 INSTAGRAM ONLINE KURSUS HER

Reels, highlights, guides, Instagram shopping og direct messages er bare nogen af alle de værktøjer, du kan bruge til at øge dit salg via Instagram – men hvordan får du succes med Instagram i praksis?

Tilmeld dig vores live online kursus tirsdag den 15. juni kl. 14.00.-15.30. og få hands on værktøjerne til at øge dit salg på Instagram.

41,6 % AF DEN DANSKE BEFOLKNING ER PÅ INSTAGRAM

Og tallet vil efter vores overbevisning stige i fremtiden, hvor digitaliseringen bliver en større del af vores alles hverdag. Hvad holder dig tilbage fra at udnyttes Instagrams potentiale til at ekspandere dit brand?

INSTAGRAM 2021

HVORFOR SKAL DU BLIVE KLOGERE PÅ INSTAGRAM?

Instagram har gennem årene udviklet sig fra at være udelukkende en underholdningsapp, til også at være en forretningsstrategi for virksomheder. Gennem den rigtige og strategiske brug af Instagram, vil du kunne opnå succes med din markedsføring, og skabe loyale, trofaste og engagerede kunder til din virksomhed.

På online kurset vil vi guide dig gennem en en lang række nye værktøjer, som vil kunne booste din virksomhed og dets online salg. Efter kurset vil du være klædt på til at skabe salg via Instagram – og løbe fra dine konkurrenter!

En Instagram markedsføringsplan handler ikke kun om at poste en masse lækre billeder. Det handler nemlig primært om at udvikle en stor kundeskare, som har lyst til at engagere sig og handle med dit brand.

Dette vil vi lære dig, hvordan du gør!

SÆLG VIA INSTAGRAM

HVAD FÅR DU UD AF KURSET?

Få mere salg og trafik ved brug af Instagram strategi

Ikke mange forstår, hvorfor og hvordan Instagram kan skabe et øget engagement, trafik og online salg. Det vil vi lære dig. Jo mere digitaliseret verden er blevet, des mere er virksomhederne nødt til at følge med i tendenserne.

Få adgang til de nyeste metoder og viden

Det, der virkede i 2018, virker ikke på samme måde i 2021. Vi lever i en verden, hvor markedsføring går stærkt, og vi vil derfor lære dig hvordan du følger med og udnytter de mange nye trends, og på den måde får de bedste resultater.

Få adgang til de nyeste trends og redskaber

Vores online kursus er for alle typer virksomheder – både B2B og B2C, samt store og små. Vi dykker ned i forskellige eksempler, og vil kunne komme med ideer til netop din virksomheds brug af Instagram.

Sådan skiller du dig ud fra konkurrenterne

Kom foran dine konkurrenter ved at arbjede med nye marketing trends i 2021. Det handler om at skille sig ud, være unik og fremstå positivt overfor sine kunder. Det er bl.a. her Instagram kommer i spil.

ONLINE KURSUS

PRIS OG DATO

ONLINE KURSUS

PRIS OG DATO

TILMELDING TIL ONLINE KURSUS

DATO

Kurset vil foregå den 15. juni 2021 kl. 14.00-15.30

PRIS

Prisen for det online kursus er 199 kr. + moms

STED

Lukket Facebook gruppe, så du kan stille spørgsmål i dagene efter kurset.

LIDT AF DET PRAKTISKE

Når du bestiller en plads til vores online kursus lidt længere nede på siden, modtager du en faktura indenfor 1-2 timer. Når fakturaen er betalt, sender vi et link til en Facebook gruppe afsted til dig.

Tilmeldingen er åbent indtil den 14. juni 2021 kl. 15.00.

TILMELD DIG HER

Udfyld formularen, og så sender vi faktura og link til Facebook gruppen afsted til dig.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA

Har du sprøgsmål?

Klar til at vækste din virksomhed?

 

HENT E-BOGEN: "DEN EFFEKTIVE VEJ TIL DEN DIGITALE VERDEN I 2021"

 

Du får indblik i helt nye måder at tænke ”markedsføring” på i hverdagen, og så har vi samlet en række konkrete værktøjer, som du kan benytte allerede fra i dag i din markedsføringsstrategi!

You have Successfully Subscribed!