Ny ejerkreds i Offbeat media

Vi skifter ejerkredsen ud, men fortsætter med at udbyde web- og markedsføringsløsninger til SMV’er.

 

I december 2021 blev der skiftet ud i ejerkredsen for at øge kompetencerne yderligere indenfor e-commerce. Kenneth Storm er indtrådt i ejerkredsen. Kenneth har i forvejen Handelshuset Aulum og står bag webshoppene Smart Kajak og Outdoor Store. Nanna Lüttermann Poulsen er også ny i ejerkredsen, og hun er nuværende daglig leder i Offbeat media.  

Nanna er specialist i betalt annoncering, og desuden uddannet som digital konceptudvikler. Desuden øger Jane Vennersdorf ejerandelene i virksomheden og indtræder som direktør. 

Når den digitale kunderejse skal være fantastisk 

Jane Vennersdorf startede Offbeat media for knap 3 år siden med det formål at skabe innovative digitale kunderejser for B2B og B2C virksomheder og samtidig skabe en arbejdsplads, hvor kreative talenter kunne få frie rammer til at udvikle sig både på det faglige og kreative niveau. I dag består teamet i Aulum af 4 mennesker samt Kenneth Storm, der indtræder som e-commerce konsulent fra den 1. januar 2022, og med mere end 150 forskellige virksomheder, foreninger og organisationer i porte foliet, er Jane meget tilfreds med, hvor Offbeat media er i dag.

”Vi vil så gerne skabe platforme i form af markedsføring, hjemmesider og webshops, der giver den samme service, som kunderne oplever i butikkerne eller i et personligt salg. Det har været målet fra dag et at gøre den digitale kunderejse til en virkelig god oplevelse – og det bliver formentlig ved med at være drivkraften for vores arbejde,” fortæller Jane Vennersdorf. 

Med udvidelsen af Kenneth Storms kompetencer, vil virksomheden i fremtiden fokuserer endnu mere på at bistå webshops på B2C markedet med at skabe gode digitale kunderejser.

”Der åbner sig hele tiden nye døre indenfor webhandel, og derfor er det en virkelig stor mulighed for Offbeat media at få Kenneth Storm med på holdet” fortæller Jane Vennersdorf og fortsætter: ”Kenneth har så mange års erfaring med webhandel og som iværksætter, og med ham i ejerkredsen styrkes vores faglighed yderligere.”  

 

Når muligheden byder sig 

Både Nanna Lüttermann Poulsen og Kenneth Storm fortæller, at da muligheden bød sig, tog det ikke lang tid at takke ja. Nanna har arbejdet i Offbeat media siden april, og hun har overtaget ansvaret for den daglige drift, mens Jane Vennersdorf er på barsel. Kombineret med gode resultater og drømmen om at blive en del af noget større i fællesskab med andre, skulle der heller ikke tænkes meget over det før, at Nanna sagde ja. ”Eftersom jeg er utrolig glad for min stilling hos Offbeat media, så jeg pludselig en mulighed i at få drømmen opfyldt. Nemlig som medejer af virksomheden, og jeg glæder mig virkelig til at se, hvad fremtiden byder på sammen med resten af teamet.” 

Kenneth Storm behøvede heller ikke meget tid for at træffe beslutningen: “Da muligheden bød sig for, at jeg kunne komme med i Offbeat Media krævede det ingen betænkningstid. Det er en ekstremt spændende mulighed for at være med i en virksomhed, som hele tiden flytter sig med tendenserne, og som har styr på, hvad de laver! Og så er det skønt at kunne få lov at hjælpe med vækst i lokalområdet.” 

 

Nu glæder de 3 ejere af Offbeat media sig til at tage hul på fremtiden fra 1. januar med det samme formål som altid: at skabe innovative digitale kunderejser.  

Jane Vennersdorf

Jane Vennersdorf

Digital konsulent