fbpx

Mød os

Vi er en gruppe af innovative nørder klar til at drive din virksomhed til succes.

Mød Offbeat Media

Vi er en gruppe af innovative nørder, der går på arbejde hver dag, fordi vi ikke vil nøjes med at hjælpe os selv, når vi kan fremme andre mennesker og deres passion.

Offbeat media har rødder i det midt- og vestjyske, og i den kontekst føler vi os nogen gange som rumvæsner og andre gange lidt mere normale. Det kommer meget an på tankestrømmen og idéerne den pågældende dag.

Vi har det sjovt. Vi udvikler og så innoverer vi alt, hvad vi kommer i nærheden af. Hele idégrundlaget til offbeat media startede, da ejeren Jane Vennersdorf besluttede sig for, at hun ikke kunne arbejde for andre. Mest af alt fordi tingene typisk ikke går hurtigt nok i nogen andre danske virksomheder og organisationer, og samtidig er der mange virksomheder, der er præget af dårlige interne kulturer og aggressive sælgere – og dette ville Jane ikke være en del af.

Tværtimod ville hun starte en virksomhed, hvor kunderne bliver set som en del af teamet – og hvor teamet udvikler sig hver eneste dag hen mod samme mål: At skabe kreative og innovative løsninger for alle, der gerne vil lidt (meget) mere.

Teamet

Teamet består af 8 vidt forskellige kvinder med vidt forskellige kompetencer. Nogen af os bliver lykkelige, når der kommer nye opdateringer til WordPress og vores forskellige temaer. Andre bliver lykkelige, når Dansk E-handels rapport udkommer – og andre i teamet bliver helt vilde, når de opdager nye grafiske muligheder eller ser en ny forretningsmodel. Jep, vi er meget forskellige, men vi står op hver dag og tager på arbejde i offbeat media, fordi vi har fantastiske kunder, et godt team og plads til innovation og nytænkning i sin klareste form.

Jane Vennersdorf

Indehaver

Rikke Carlsson

Web- & grafisk designer

Rohani Ozer

Grafisk designer

Olivia Noel Vienne Rose

Kommunikationsrådgiver

Anna Schmidt

Projektkoordinator

Emilie Pedersen

Content writer

Firmaoplysninger

Offbeat Media ApS
CVR: 40326634
Industrivej Nord 26
7490 Aulum

Tlf. 2237 6647
info@offbeatmedia.dk

Det med småt

Handelsbetingelser for online kurser

Kontakt

Mød os

6 + 15 =