Teamet

Et team med over 20 års erfaring

Offbeat media er dit kreative web- og marketings bureau med højt til loftet. Vi har hver især vores spidskompetencer, som gavner os i vores arbejde med forskellige kunder og cases.

mød os

JANE VENNERSDORF

Digital konsulent

Jane@offbeatmedia.dk
Connect på LinkedIn

Kenneth Storm

Kenneth Storm

E-commerce konsulent

Kenneth@offbeatmedia.dk
Connect på LinkedIn

Emilie Ladekjær Høj

Projektleder

Emilie@offbeatmedia.dk
Connect på LinkedIn

Tobias, Offbeat media

Tobias nørbygaard

Webudvikler

Tobias@offbeatmedia.dk
Connect på LinkedIn

Rohani Özer

Grafisk designer og webdesigner

Rohani@offbeatmedia.dk

Bea Bødtker

Marketing & tekstforfatter

Bea@offbeatmedia.dk

Louise Laier

Marketing & tekstforfatter

Louise@offbeatmedia.dk
Connect på Linkedin

Kaja Matylda Rybicka

Grafisk designer

Kaja@offbeatmedia.dk

4 VÆRDIER

GRUNDSTENENE FOR OFFBEAT

I Offbeat media arbejder vi altid ud fra 4 grundsten, som vi mener er kernen af hvem vi er, og hvordan vi er at arbejde sammen med.

ÆRLIGHED

For os består ærlighed i, at du kan være ærlig overfor os, og vi kan være ærlige overfor vores kunder – og hinanden.
Altid med respekt for hinanden og med udgangspunkt i at ville hinanden det bedste.

TILLID

Tillid er vigtigt for vores hverv – de fleste af vores kunder har nemlig ikke det store kendskab, eller tid til at sætte sig ind i web- og marketing. Derfor tager vi gerne ansvar for vores arbejde, så du kan have tillid til os.

GENNEMSIGTIGHED

Vores branche kan være svær at gennemskue. Derfor lægger vi meget vægt på at være så gennemsigtige som muligt, i vores kommunikation og prismodeller. Det skal være let for dig at se, hvad du får.

ORDENTLIGHED

Ordentlighed er blevet en af de 4 grundsten hos os, for det betyder alverden for hele teamet at tilgå ethvert menneske og opgave med respekt og ordentlighed, så alle får en god oplevelse ud af at vælge os. 

Mød os

DE DIGITALE SPECIALISTER

Vi vil sætte nye innovative standarder for, hvordan virksomheder tager udgangspunkt i deres kunder og leverer rammerne for den perfekte kunderejse, igennem markedsføring og adfærdsdesign.

Hver dag går vi på arbejde af den simple årsag: Vi har det bedste job.
En arbejdsdag hos Offbeat media består nemlig i at støtte alle størrelser virksomheder i jeres rejse, for at nå dit individuelle mål. Og her står vi på sidelinjen og bidrager med kreative løsninger, innovation og flotte og funktionelle designs. Alt sammen med udgangspunkt i dine kunder og deres behov.

Vi har alle stor erhvervserfaring og uddannelse indenfor området, hvor vi hele tiden er på jagt efter den nyeste viden. Det ligger i DNA’et, når man arbejder i Offbeat media.
Derfor har vi også fokus på ny teknologi, nye muligheder og den nyeste viden, så vi kan supportere vores kunder med individuelle løsninger alt efter behovet.

Det har været min mission fra første dag med Offbeat media at skabe en virksomhed, der kan hjælpe andre mennesker med at nå deres virksomheds næste mål. Uanset om du lige er startet op eller har mange ansatte, så handler det i bund og grund om, at du har et solidt forretningskoncept og et bredt kendskab til virksomhedens mulige kunder.

Derfor har det også været vigtigt for mig at sammensætte et team, hvor vi dækker bredt rent fagligt og ikke mindst i forhold til vores personligheder.

Det gør i dag, at du møder et team, hvor der både er specialister og generalister – og hvor der er nogen, der har fokus på detaljerne og andre, der har fokus på idé- og konceptudviklingen. På den måde kan vi skabe den støttefunktion til din virksomhed, som du har brug for indenfor forrretningsudvikling, grafisk design, markedsføring og webdesign.

// Jane Vennersdorf, medejer af Offbeat media