fbpx

Mød teamet

Offbeat media er et kreativt web- og marketing bureau, hvor der er højt til loftet. Idéerne flyver bogstavelig talt rundt, for her er alle skæve tanker velkomne.

Jane Vennersdorf

Indehaver

Rikke Louise Carlsson

Web- & grafisk designer

Rohani Ozer

Grafisk designer

Emilie Pedersen

Content writer

Mød os – de digitale specialister

Hver dag går vi på arbejde af den simple årsag: Vi har det bedste job.
En hverdag i offbeat media består nemlig af at støtte små og mellemstore virksomheder i deres rejse mod at nå deres individuelle mål. Og her står vi på sidelinjen og bidrage med kreative løsninger, innovation og flotte og funktionelle design.

Vi har alle stor erhvervserfaring og uddannelse indenfor området, hvor vi hele tiden er på jagt efter den nyeste viden. Det ligger i DNA’et, når man arbejder i offbeat media.
Derfor har vi også fokus på ny teknologi, nye muligheder og den nyeste viden, så vi kan supportere vores kunder med individuelle løsninger alt efter behovet.

Jane Vennersdorf startede bureauet i Aulum i det midtjyske, og i dag har du både mulighed for at møde os i Midtjylland og i København, hvor Olivia er blevet ansat som kommunikationsmedarbejder.
Vi dækker derfor hele Danmark – både fysisk og digitalt, da mange af vores kunder har lokationer ud over det meste af landet.

Det har været min mission fra første dag med offbeat media at skabe en virksomhed, der kan hjælpe andre mennesker med at nå deres virksomheds næste mål. Uanset om du lige er startet op eller har mange ansatte, så handler det i bund og grund om, at du har et solidt forretningskoncept og en god platform.

Derfor har det også været vigtigt for mig at sammensætte et team, hvor vi dækker bredt rent fagligt og ikke mindst i forhold til vores personligheder.

Det gør i dag, at du møder et team, hvor der både er specialister og generalister – og hvor der er nogen, der har fokus på detaljerne og andre, der har fokus på idé- og konceptudviklingen. På den måde kan vi skabe den støttefunktion til din virksomhed, som du har brug for indenfor forrretningsudvikling, grafisk design, markedsføring og webdesign.

// Jane Vennersdorf, Indehaver.