Marketing

Bør alle virksomheder markedsføre sig? Det korte svar er ja. Men alle virksomheder skal ikke markedsføre sig ud fra samme strategi alt efter marked, produkt og vækstambitioner. Få overblikket over din virksomheds muligheder, når du samler dine marketing aktiviteter hos et bureau.

ALT SAMLET HOS ET BUREAU

Vi kan stå for det hele eller dele af din markedsføring eller sparring med din marketing medarbejder alt efter, hvad din virksomhed har brug for i hverdagen.

MARKETING

DIN EKSTERNE MARKEDSFØRINGSAFDELING

Hos Offbeat media hjælper vi SMV’er fra hele landet med den daglige markedsføring, og her fungerer vi som virksomhedernes eksterne markedsføringsafdeling.

Du kan både vælge hjælp til at lægge opslag op på sociale medier, opsætning af annoncer, udarbejdelse af nyhedsbreve, e-mail automation og Google søgeoptimering (SEO) og alle de opgaver, der hører til under markedsføring. Du kan se priser og pakkerne her.

KUNDEREJSEN

GIV DINE KUNDER DEN BEDSTE KØBSREJSE

Hvornår møder din nye kunde dig første gang? Hvor møder kunden din virksomhed 2., 3. eller 10. gang? Hvordan følger du op på kunden efterfølgende og minder denne om, at du stadig eksisterer?
Alt dette er en del af dine kunders købsrejse, og jo mere skræddersyet og gennemtænkt købsrejsen er – uanset om du sælger online, i fysisk butik, services, B2B eller B2C – jo bedre resultater giver det på din virksomheds bundlinje, og jo gladere kunder får du til at repræsentere virksomheden i fremtiden.

Vi har specialiseret os i at personlige købsrejser for webshops, butikker og services på både B2C og B2B markedet. Derfor er du også altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for strategisk udvikling.

Proces

5 TRIN TIL GODE RESULTATER FORRETNINGSUDVIKLING

Når vi starter et samarbejde med din virksomhed, tager vi udgangspunkt i 5 trin for at udarbejde strategien til din virksomhed.

#01

ANALYSE

Inden vi går i gang med din opgave, laver vi en række analyser for at stille skarpt på din målgruppe, deres behov, hvor din virksomhed dækker behovet – og hvordan vi sammen kommunikerer til din målgruppe.

#02

IDÉUDVIKLING

Når analysen er færdig begynder vi at idéudvikle på indhold til markedsføringen, som virksomheden kan bruge inden for sociale medier, blogs, influenter, nyhedsbreve og videoer og indenfor et givent budget.

#03

PLANLÆGNING

I trin 3 begynder vi at opstille mål for resultaterne, som markedsføringen skal skabe for din virksomhed, og herefter udarbejdes selve planen. Her laves der content kalender og annonceringsstrategi.

#04

GENNEMFØRSEL

I trin 4 begynder vi eksekvering af markedsføringsstrategien. Her hjælper vi løbende med at udarbejde indhold til både trykte – og digitale medier. Indholdet kan både dække tekstforfatning, videoredigering og grafiske design.

#05

Evaluering

Løbende i processen begynder vi at evaluere på resultaterne. Her tages der både udgangspunkt i dataindsamling fra Google og Facebook samt tilpasninger af strategien, så den hele tiden er relevant for virksomhedens mål.

RING TIL OS

VI TAGER GERNE EN UFORPLIGTENDE OMGANG SPARRING

Du kan også sende en mail afsted på info@offbeatmedia.dk, hvis du er interesseret i sparringsmøder eller en udlicitering af din markedsføring.

Samtalerne er uforpligtende, og det er meget vigtigt for os at understrege, at vi aftaler budgettet fra måned til måned, så din virksomhed ikke er bundet af et abonnement.

SOFTWARE

DANSK SOFTWARE OG GODE DIGITALE LØSNINGER

I vores arbejder bruger vi mange forskellige software udbydere for at løse opgaverne. Det kan blandt andet være et system til at håndtere e-mail marketing, måling af SEO optimering, overvågning af B2B leads og mange andre programmer.

Vi vælger så vidt, at det er muligt danske udbydere for, at det er nemt for dig at navigere i og for, at du også kan få kompetent rådgivning.
Dog prioriterer vi altid kvalitet højst, og du kan være sikker på, at vi har brugt alle de programmer, som vi anbefaler dig at bruge til daglig.

hosting hjemmeside

MEDIER

FÅ HJÆLP TIL DIN MARKEDSFØRING

Vi har bred viden indefor markedsføring, som kan hjælpe dig i at vækste din forretning. Se her vores tre spidskomptencer.

ANALYSE

Facebook

Instagram

LinkedIn

YouTube

Pinterest

BETALT INDHOLD

Facebook ads

Trykte medier

Influencer marketing

Google Ads

Linkbuilding

KOMMUNIKATION

Nyhedsbreve

Webinarer

Videoredigering

Blogindlæg

Pressemeddelelser

Cases

Vi sparker gang i din online markedsføring

Her kan du se nogle af de mange virksomheder, som vi har fået æren af at hjælpe med markedsføring gennem tiden.

Klar til at vækste din virksomhed?

 

HENT E-BOGEN: "DEN EFFEKTIVE VEJ TIL DEN DIGITALE VERDEN I 2021"

 

Du får indblik i helt nye måder at tænke ”markedsføring” på i hverdagen, og så har vi samlet en række konkrete værktøjer, som du kan benytte allerede fra i dag i din markedsføringsstrategi!

You have Successfully Subscribed!