Marketing

Bør alle virksomheder markedsføre sig? Det korte svar er ja. Men alle virksomheder skal ikke markedsføre sig ud fra samme strategi alt efter marked, produkt og vækstambitioner. Få overblikket over din virksomheds muligheder, når du samler dine marketing aktiviteter hos et bureau.

ALT SAMLET HOS ET BUREAU

Vi kan stå for det hele eller dele af din markedsføring eller sparring med din marketing medarbejder alt efter, hvad din virksomhed har brug for i hverdagen.

MARKETING

DIN EKSTERNE MARKEDSFØRINGSAFDELING

Hos Offbeat media hjælper vi SMV’er fra hele landet med den daglige markedsføring, og her fungerer vi som virksomhedernes eksterne markedsføringsafdeling.

Du kan både vælge hjælp til at lægge opslag op på sociale medier, opsætning af annoncer og Facebook Pixel i din FAcebook Business Manager, udarbejdelse af nyhedsbreve, e-mail automation og Google søgeoptimering (SEO) og alle de opgaver, der hører til under markedsføring. Du kan se priser og pakkerne her.

MEDIER

FÅ HJÆLP TIL DIN MARKEDSFØRING

Vi har bred viden indenfor markedsføring, som kan hjælpe dig i at vækste din forretning. Se her vores tre spidskomptencer.

ANALYSE

Facebook

Instagram

LinkedIn

YouTube

Pinterest

BETALT INDHOLD

Facebook ads

Trykte medier

Influencer marketing

Google Ads

Linkbuilding

KOMMUNIKATION

Nyhedsbreve

Webinarer

Videoredigering

Blogindlæg

Pressemeddelelser

Proces

5 TRIN TIL GODE RESULTATER FORRETNINGSUDVIKLING

Når vi starter et samarbejde med din virksomhed, tager vi udgangspunkt i 5 trin for at udarbejde strategien til din virksomhed.

#01

Analyse

Inden vi går i gang med din opgave, laver vi en række analyser for at stille skarpt på din målgruppe, deres behov, hvor din virksomhed dækker behovet – og hvordan vi sammen kommunikerer til din målgruppe.

#02

Idéudvikling

Når analysen er færdig begynder vi at idéudvikle på indhold til markedsføringen, som virksomheden kan bruge inden for sociale medier, blogs, influenter, nyhedsbreve og videoer og indenfor et givent budget.

#03

Planlægning

I trin 3 begynder vi at opstille mål for resultaterne, som markedsføringen skal skabe for din virksomhed, og herefter udarbejdes selve planen. Her laves der content kalender og annonceringsstrategi.

#04

gennemførsel

I trin 4 begynder vi eksekvering af markedsføringsstrategien. Her hjælper vi løbende med at udarbejde indhold til både trykte – og digitale medier. Indholdet kan både dække tekstforfatning, videoredigering og grafiske design.

#05

Evaluering

Løbende i processen begynder vi at evaluere på resultaterne. Her tages der både udgangspunkt i dataindsamling fra Google og Facebook samt tilpasninger af strategien, så den hele tiden er relevant for virksomhedens mål.

RING TIL OS

VI TAGER GERNE EN UFORPLIGTENDE OMGANG SPARRING

Du kan også sende en mail afsted på info@offbeatmedia.dk, hvis du er interesseret i sparringsmøder eller en udlicitering af din markedsføring.

Samtalerne er uforpligtende, og det er meget vigtigt for os at understrege, at vi aftaler budgettet fra måned til måned, så din virksomhed ikke er bundet af et abonnement.

KUNDEREJSEN

GIV DINE KUNDER DEN BEDSTE KØBSREJSE

Hvornår møder din nye kunde dig første gang? Hvor møder kunden din virksomhed 2., 3. eller 10. gang? Hvordan følger du op på kunden efterfølgende og minder denne om, at du stadig eksisterer?
Alt dette er en del af dine kunders købsrejse, og jo mere skræddersyet og gennemtænkt købsrejsen er – uanset om du sælger online, i fysisk butik, services, B2B eller B2C – jo bedre resultater giver det på din virksomheds bundlinje, og jo gladere kunder får du til at repræsentere virksomheden i fremtiden.

Vi har specialiseret os i at personlige købsrejser for webshops, butikker og services på både B2C og B2B markedet. Derfor er du også altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for strategisk udvikling.

SOFTWARE

DANSK SOFTWARE OG GODE DIGITALE LØSNINGER

I vores arbejder bruger vi mange forskellige software udbydere for at løse opgaverne. Det kan blandt andet være et system til at håndtere e-mail marketing, måling af SEO optimering, overvågning af B2B leads og mange andre programmer.

Vi vælger så vidt, at det er muligt danske udbydere for, at det er nemt for dig at navigere i og for, at du også kan få kompetent rådgivning.
Dog prioriterer vi altid kvalitet højst, og du kan være sikker på, at vi har brugt alle de programmer, som vi anbefaler dig at bruge til daglig.

hosting hjemmeside

Mangler du svar?

Vi kan hurtigt blive enige om, at det kan være svært at navigere rundt i Google ads, Facebook annoncering, E-mail marketing, SEO osv. osv. Derfor har vi indsamlet en række ofte stillede spørgsmål, som vi håber kan hjælpe dig med det du søger! Og har du stadig flere spørgsmål, så skal du ikke tøve med at kontakte os – Offbeat Media to the rescue!

Hvad er Facebook annoncering?

Facebook annoncering handler i bund og grund om, at du betaler Facebook for at vise dine annoncer på Facebook og Instagram. Gennem Facebook annoncering kan du få flere konverteringer og gøre folk opmærksomme på dit produkt eller din virksomhed. Læs her 5 fantastiske grunde til, hvorfor vi synes, at du bør arbejde med Facebook annoncering.

Hvad koster Facebook annoncering?

Godt spørgsmål! Men desværre kan vi ikke give dig et endegyldigt svar. Det er meget forskelligt fra virksomhed til virkosmhed, men én ting kan vi sige – jo mere man smider i annonceringsbudgettet, jo mere får man også ud af det. Simple as that!

Hvad er Facebook Business Manager?

Hvis du har en Facebook side til din virksomhed, så kan vi stærkt anbefale dig at oprette en Facebook Business manager til at styre alle dine annoncer. Facebook Business Manager holder alle dine annoncer samlet et sted og herfra kan du administrere dine annoncer i forhold til, hvilke platforme annoncerne skal vises på og annonceringsbudget. Du kan læse mere om Facebook Business manager i vores blogindlæg her. God fornøjelse!

Hvad er Facebook Pixel?

Facebook Pixel er et analyseværktøj, som viser dig, hvor effektive dine annoncer er. Facebook-pixlen udløses, når nogen har fortaget en handling på din webside efter at have set din Facebook annonce. Vi hjælper gerne med at indsætte Pixelen på din webside, så du kan komme i gang med at optimere ud fra den indsamlede data.

Hvordan laver man en annonce på Facebook?

Jo det har vi faktisk skrevet et helt blogindlæg om! Du kan læse det lige her!

Hvordan fungerer Google Ads?
Hvad koster det at annoncere på Google?

Lige som Facebook annonering er svaret her det samme: Det er meget forskelligt fra virksomhed til virkosmhed, men én ting kan vi sige – jo mere man smider i annonceringsbudgettet, jo mere får man også ud af det.

Hvad er Google Analytics?

Google Analytics hiver data ud fra din webside, så du ved, hvor du kan optimere din hjemmeside eller webshop.

Hvordan kommer jeg i gang med e-mail marketing?
Hvad er linkbuilding?
Link building er en af de stærkeste SEO-tekniker, hvor man har fokus på, at få eksterne links til at penge på din hjemmeside. Der findes tre typer linkbuilding du kan arbejde med: Ekstern linkbuilding, intern linkbuilding og udgående linkbuilding. 10 stærke links til din linkbuilding.
Hvad er SEO?
SEO betyder Search Engine Optimization eller søgemaskineoptimering. Det handler om at optimere din hjemmeside eller webshop, så det rangerer højere på søgemaskiner som Google. Din SEO-værdi bestemmes ud fra søgemaskinens algoritme. Du kan læse meget mere om SEO her.
Hvilken betydning har SEO for min virksomhed?
Hvornår har du sidst besøgt side to på Google? Netop derfor er SEO vigtig for din hjemmeside eller webshop. Prioriterer du SEO, kan du lægge gratis på Googles side et. Men det er en lang proces, der kræver tålmodighed. Nu er dit næste spørgsmål måske “Hvordan kommer jeg så igang med SEO” Godt spørgsmål! Det gør du ved at bestille vores SEO rapport, så ved du præcis, hvor du kan optimere på sin hjemmeside eller webshop.

Cases

Vi sparker gang i din online markedsføring

Her kan du se nogle af de mange virksomheder, som vi har fået æren af at hjælpe med markedsføring gennem tiden.