Marketing

Din eksterne markedsføringsafdeling

Hos Offbeat media hjælper vi SMV’er fra hele landet med den daglige markedsføring, og her fungerer vi som virksomhedernes eksterne markedsføringsafdeling.

Du kan både vælge hjælp til at lægge opslag op på sociale medier, opsætning af annoncer og Facebook Pixel i din Facebook Business Manager, udarbejdelse af nyhedsbreve, e-mail automation og Google søgeoptimering (SEO) og alle de opgaver, der hører til under markedsføring.

Her kan du læse mere om hvilke resultater, som vi kan skabe for din virksomhed gennem betalt anonncering på sociale medier.

offbeat media

Få hjælp til

e-mail marketing, nyhedsbreve, e-mail automation,

Proces

5 steps TIL GODE RESULTATER

Når din virksomhed starter et samarbejde op med os, så gennemgår vi 5 trin, der tilsammen danner grundlaget for den rette markedsføringsstrategi til din virksomheds produkter, ydelser og målgruppe. Her kan du dykke ned i processen fra start til slut.

#01

ANALYSE

Inden vi går i gang med din opgave, laver vi en række analyser for at stille skarpt på din målgruppe, deres behov, købsadfærd og forbrugsmønstre.

Desuden laver vi en analyse af din virksomheds markedsførings- og salgskanaler, så vi har det rette grundlag for at lave de bedste resultater.

#02

IDÉUDVIKLING

Når analysen er færdig begynder vi at idéudvikle på kampagner, storytelling og indholdet til selve markedsføringsmaterialet.

Dette kan fx være alt inden for opslag og annoncer til sociale medier, e-bøger, nyhedsbreve samt automation flow, podcasts, videoer og små animationsvideoer samt trykte materialer.

 

#03

Planlægning

I trin 3 begynder vi at opstille mål for resultaterne, som markedsføringen skal skabe for din virksomhed, og derefter udarbejdes selve planen.

Det er også her, at vi laver det endelige indhold, som vi idéudviklede på i trin 2, alt efter hvad der skal være i fx annoncer, nyhedsbreve og indholdskalender.

#04

GENNEMFØRSEL

I trin 4 begynder eksekveringen af markedsføringsstrategien. Det er her, vi begynder at opsætte fx annoncerne, opslag til sociale medier og nyhedsbrevene. 

Det hele sker i sammenråd med dig, hvor vi sammen aftaler annonceringsbudgetter og målsætning for de enkelte kampagner.

#05

EVALUERING

Løbende i processen begynder vi at evaluere på resultaterne. Her tages der både udgangspunkt i dataindsamling fra Google, Facebook og andre datakilder. 

Derefter tilpasser vi løbende strategien og indholdet i annoncekampagnerne for at optimere på resultaterne, så pengene bruges bedst muligt.

SOFTWARE

DANSK SOFTWARE OG GODE DIGITALE LØSNINGER

I vores arbejde, bruger vi mange forskellige software udbydere til at løse opgaverne. Det kan blandt andet være et system til at håndtere e-mail marketing, måling af SEO optimering, overvågning af B2B leads og mange andre programmer.

Vi vælger så vidt, at det er muligt danske udbydere for, at det er nemt for dig at navigere i og for, at du også kan få kompetent rådgivning.
Dog prioriterer vi altid kvalitet højst, og du kan være sikker på, at vi har brugt alle de programmer, som vi anbefaler dig at bruge til daglig.

Cases

Opnå nye resultater med DIN ONLINE MARKEDSFØRING

Her kan du se nogle af de mange virksomheder, som vi har fået æren af at hjælpe med markedsføring gennem tiden.

Book et møde

TAG FAT I OS OG FÅ SPECIALISERET RÅDGIVNING

Skal vi hos Offbeat media hjælpe din virksomhed til at nå det næste niveau, så send os enten en mail, ring til os eller brug kontaktformularen herunder.
Alle spørgsmål er velkommen, og du er altid velkommen til en uforpligtende snak enten fysisk eller online.
Jane Vennersdorf