fbpx

Markedsføring til din virksomhed

Er du også ved at rive håret ud af hovedet, når du skal lave markedsføring for din virksomhed? 
Så kan du finde forskellige løsninger her, hvor vi enten hjælper dig i hverdagen eller sparrer fast med dig, så du kan tjene penge i din virksomhed.

Introtilbud hele marts

Hele marts kører vi introtilbud på markedsføringssparring. Vi har nemlig ansat Olivia i København, der har årevis af erfaring indenfor markedsføring på både sociale-, digitale og i den fysiske verden.

Mange mindre virksomheder kender til frustrationen over, at nu skal der igen planlægges opslag til Facebook, Instagram og Linkedin. Samtidig skal der også laves nyhedsflow, tilmeldingsside til næste event, og listen kunne blive ved. 

Men det behøver ikke at være en dårlig oplevelse – tværtimod! Du kan booke 2 timers sparringsmøde hele marts med Olivia Noel for 1.299 kr. + moms.

Her kan du få hjælp til at planlægge aktiviteter, finde på tekster til de sociale medier og få opsat de helt rigtige annoncer og tekster til dit nyhedsbrev – alt sammen med det formål, at det skal genere salg i din virksomhed. 

Markedsføring på dit budget

Uanset om du har brug for hjælp til løbende vedligehold af dine sociale medier, eller om du gerne vil have udarbejdet et flow til dine online kurser, så laver vi en individuel pakke, der passer til dit budget.

Vi har skiftet de obligatoriske pakker ud med marketing på dit budget. Så når du kommer til os, er det underordnet, om du har 1.500 kr. til markedsføring eller 10.000. kr. 

Du får adgang til mange kompetencer, hvor du både kan få hjælp til at lægge en strategi, tekster, grafisk design, udarbejdelse af nyhedsbreve, opsætning af webinarer, annoncering på sociale medier – og meget, meget andet.

Vi hjælper dig gerne med det hele, så dine kunder får et ensartet og gennemarbejdet indtryk af dig og din virksomhed.
Vi kører med et fast månedligt budget og kun 1 måneds binding.

Vores team

Olivia Noel Vienne Rose

Kommunikationsrådgiver

Skal vi tage en kop kaffe?

Uanset om du holder til i Jylland eller på Sjælland eller midt i det hele, så er vi altid klar på en kop kaffe.

Nogle af vores kunder, mødes vi med i den virkelige verden til ugentlig, månedligt eller årligt møde. Andre har vi kontakt med fra andre steder i verden, men uanset hvad, så mødes vi næsten altid over en kop kaffe eller the og lægger strategien for den næste periode. 

Hvis du gerne vil starte ud med en uforpligtende snak, så kontakt os her. Vi glæder os til at høre fra dig!

Firmaoplysninger

Offbeat Media ApS
CVR: 40326634
Industrivej Nord 26
7490 Aulum

Tlf. 2237 6647
info@offbeatmedia.dk

Det med småt

Handelsbetingelser for online kurser

Kontakt

Mød os

9 + 1 =