fbpx

Hvad er DIVI?

Du har måske hørt navnet før – måske har du ikke. Uanset hvad, så får du her en introduktion til, hvad vi arbejder med til dagligt. Og hvorfor vi anbefaler vores kunder at vælge en løsning med DIVI til deres hjemmeside.

DIVI er et af de mest brugte WordPress temaer på internationalt plan. Temaet er udviklet af Elegant Themes, og det er kendt for sin store brugervenlighed, der giver brugerne utrolig mange designmuligheder. Helt uden der behøves den helt store tekniske viden eller kendskab til CSS.

DIVI består af to ting:

DIVI Theme & Divi Builder.

Hvad er DIVI Builder så, og hvorfor anbefaler vi vores kunder at bruge det?

DIVI Builder er en integreret del af DIVI Theme, og det bruges til at bygge selve hjemmesiden. Her er der igen ikke behov for et stort kendskab til kodning og CSS. Udelukkende fordi at DIVI Builderen giver dig en drag & drop funktion. Her kan du altså forholdsvis nemt selv vælge, hvor du vil have de forskellige tekst- og billedbokse placeret.

DIVI Builder findes også som et uafhængigt plugin, der kan downloades og installeres til et næsten, hvilket som helst andet tema. Køber du en hjemmesideløsning hos os, bruger vi stort set altid DIVI Builder til at bygge din hjemmeside med. Fordelen ved at bruge DIVI Builder, og årsagen til at vi anbefaler vores kunder denne løsning, er den Visuelle Bygger.

Den Visuelle Bygger

Den integrerede Visuelle Bygger hos DIVI Builder gør, at du kan redigere indhold direkte på din hjemmeside. Samtidig kan du se, hvilke ændringer du laver, imens du laver dem. Du skal altså ikke frem og tilbage mellem flere forskellige vinduer, for at se hvilke ændringer eller tilføjelser, du har lavet.

For dig som kunde, betyder det, at du meget nemt og helt selv, kan gå ind og udskifte et billede, redigere en tekst, ændre en overskrift, eller eksempelvis ændre dine åbningstider helt uden, at du behøver at betale dig ud af det.

Det lyder da meget rart – ikke?

Du sparer derved penge på de der irriterende små ændringer, der alligevel kun tager 10 minutter at lave.

Vi får i hvert fald meget positiv respons på, at vores kunder selv kan lave deres ændringer på hjemmesiden.

Bonus til dig

Når du køber en hjemmeside hos os, sørger vi for, at du er klædt på til at kunne redigere i din hjemmeside. Hvis du selvfølgelig har lyst.

Vi har udviklet en række guides, hvor vi viser dig præcist, hvilke knapper du skal trykke på for at redigere.

Så udover at DIVI er et utroligt nemt system for dig at bruge – så gør vi det endnu nemmere for dig med danske og hjemmelavede guides. Dem får du med helt gratis, når du køber en hjemmeside hos os.

Vi siger selvfølgelig ikke, at du selv hænger på din hjemmeside efter, at vi har overleveret den til dig. Overhovedet ikke! Du er altid velkommen til at ringe til os, eller komme forbi, hvis du har behov for hjælp til din hjemmeside.

Det kan være alt, lige fra tilføjelse af nye sider, til almindeligt vedligehold og opdatering af din hjemmeside eller webshop. Hvor vi altså tilbyder at oprette produkter for dig, lægge nye billeder ind eller, hvad du helt præcist har behov for.

Har det vakt din interesse? Så er du velkommen til at kontakte os eller komme forbi til en kop kaffe og en snak om en fremtidig hjemmeside.

Er du ikke helt overbevist, kan du her læse et blogindlæg om, hvorfor en hjemmeside er en god idé.

 

Jane
Team Offbeat Media

Jane Vennersdorf

Jane Vennersdorf

Indehaver

apr 25, 2019

Tilmeld nyhedsbrev