GOOGLE

Bliv fundet på google via alle googles værktøjer

Google er et af de steder, som dine kunder med sikkerhed bruger mindst en gang om dagen – og formentlig også oftere. Derfor er det også et oplagt sted for de fleste virksomheder at prioritere maksimal synlighed.

Hos Offbeat media hjælper vi virksomheder med at blive synlige på Google via alle Googles egne værktøjer såsom Analytics, Ads, Business profiler og SEO.

Her på siden kan du læse mere om alle mulighederne på Google for din virksomhed.

Skab resultater med google ads

Google Ads er et af stærkeste betalte værktøjer, du kan trække ind i markedsføringen af din virksomhed. Her bliver du vist på Google til en målgruppe, der har søgt på din virksomhed, service eller produkt, og som med garanti er interesseret.
Eller du kan blive vist via Google Display annoncering i banner annoncer på en lang række danske og udenlandske nyhedsmedier til nye mulige kunder eller til tidligere besøgende på dit website. 

Hos Offbeat media hjælper vi med dig med alt fra opsætningen af en Google Ads konto, opsætning af sporing til søgeordsanalyse og oprettelse af annoncer inkl. tekstarbejde. Du vil løbende få sparring og feedback på annoncerne, og vi prioriterer til enhver tid længere samarbejder, så vi løbende kan forbedre annoncerne og få hver annoncekampagne til at performe bedst muligt.

Google Ads er et greb i værktøjskassen, der gør, at dine kunder ikke kun ser dine annoncer på sociale medier men også, når de søger på Google, bladrer igennem online nyhedsmedier og ser videoer på YouTube. 
Derved kan du øge sandsynligheden for, at kunderne genkender din hjemmeside eller webshop, når de er klar til at foretage købet.

Er du klar til at komme i gang?

Søgeordskampagner

Læg øverst på Google, når kunderne søger på de specifikke søgeord, som du gerne vil findes på.
I fællesskab finder vi frem til de resultater, du ønsker at opnå, og hvilke relevante søgeord, som du gerne vil findes på.

Målene kan være alt fra flere salg på din webshop, flere varme leads, flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev eller præsentere relevant information for en bestemt målgruppe.

Google display annoncering

Med display annonce har du mulighed for at ramme  dine kunder eller tidligere besøgende med flotte bannerannoncer, mens de bruger frokostpausen på at surfe rundt på nettet.
Display annoncerne kan fx vises på små og store nyhedssites, online magasiner, når de åbner mails via Gmail, på YouTube eller i mobil app.

Vi hjælper med alt fra opsætning af annoncerne til grafik til alle annoncerne.

Google shopping 

Når kunderne søger på lige præcis dit produkt, så gælder det om at blive vist – og specielt i Google Shopping, hvor mange vælger at scrolle karrusellen igennem, når de er på udkig efter et nyt køb.

Via Google Shopping sættes dine annoncer op til at blive præsenteret for kunden, når denne fx søger på “Legetøj til børn på 5 år” eller på et decideret produkt som “Hugo Boss t-shirt”.
Vi hjælper dig med alt fra den tekniske opsætning til udarbejdelse af dine annoncer.

Google anaytics

Spor dine kunder fra A-Z, når de besøger din hjemmeside

Prøv at forestil dig, at du har mulighed for at vide alt om, hvordan dine kunder bruger din hjemmeside – det er lige nøjagtig formålet med Google analytics. 

Via Googles analyseværktøj kan der installeres et stykke kode på din hjemmeside, der tracker alt på dine kunders rejse rundt på hjemmesiden – uanset hvor mange gange de besøger sitet og forlader det igen.

Via Google Analytics kan du fx spore: 

  • Hvor lang tid dine kunder bruger på din hjemmeside
  • Hvor lang tid kunden er på hver enkel side eller produkt
  • Hvor meget tid og hvor mange gange, de kommer igen, inden de fortager en bestemt handling som fx køb eller booking af tid
  • Hvor mange, der ringer til dig efter at have fundet nummeret på din hjemmeside
  • Hvor mange, der signer up til nyhedsbrev
    …. Og meget, meget mere. 

Hos Offbeat media kan vores webudvikler hjælpe dig godt i gang med opsætningen af Google Analytics på din hjemmeside eller webshop, så du altid kan spore dine kunders rejse og gøre den endnu bedre i fremtiden.

SEO & links

 

Hos Offbeat media har vi stor erfaring med udarbejdelsen af SEO rapporter, SEO tekster, linkbuilding og ikke mindst generel tekstforfatning til både hjemmesider, webshops og andre medier.
SEO er et af de vigtigste marketingsværktøjer i dag, og det er også en stor prioritet for mange virksomheder efterhånden. Det er nemlig sådan, at 99,22 % af alle søgninger på Google ikke kommer videre end side 1. Så ligger du på side 2, så er det under 1 %, der reelt finder din hjemmeside eller webshop.

Her får du et hurtigt overblik over, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed op på side 1, og så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning.

SEO Rapport

Med en SEO rapport får du et overblik over, hvordan din hjemmeside klarer sig på Google. Du får også et generelt helbredstjek af din hjemmeside og en oversigt over, hvem der linker til side, og hvordan du klarer dig i forhold til dine konkurrenter

SEO rapporten er nem og overskuelig at forstå, og du får en detaljeret gennemgang med feedback og forslag til videre arbejde.

Tekstforfatning

Drømmer du om at blive fundet på Google, når kunderne søger på din virksomhed, produkter eller services? Det gør de fleste websiteejere.

Hos Offbeat media har specialiseret os i at skrive tekster til markedsførings- og salgsmateriale til både digitale -, sociale – og trykte medier, og så selvfølgelig gode SEO tekster til Google, så din hjemmeside kan rykke op på side 1. 

Linkbuilding

Søger du efter hjælp til linkbuilding? Linkbuilding eller backlinks, som det også kaldes, er en række links fra andre hjemmesider, blogs og virksomhedsregistre, der linker tilbage til din egen hjemmeside, og det er et vigtigt værktøj at bruge i SEO.

Vi hjælper dig med at finde rette links, skrive de gode SEO tekster og får dig oprettet på en række relevante sider.

Business

Bruger du Google Business? Hvis ikke, så er det oplagt for dig at få oprettet en Google Business profil til din virksomhed. Profilen indgår i Googles fortegnelse over virksomheder, og Business profilen vises, når dine mulige kunder fx søger på “Frisør Herning”, “Tømrer i Nyborg” eller på din virksomheds navn eller telefonnummer. 

I din Google Business profil kan du både opdatere med løbende statusopdateringer, ligesom du kender fra Facebook, LinkedIn og Instagram. Du kan modtage anmeldelser, og andre nye kunder kan læse andres bedømmelser af virksomhedens arbejde – og så kan du også vise åbningstider og ændre åbningstider, så ingen går forgæves. 

Hos Offbeat media hjælper vi ofte virksomheder med at sætte deres første Google Business profil op, og hvis du er interesseret i at få hjælp til denne del, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Book et møde

TAG FAT I OS OG FÅ SPECIALISERET RÅDGIVNING

Skal vi hos Offbeat media hjælpe din virksomhed til at nå det næste niveau, så send os enten en mail, ring til os eller brug kontaktformularen herunder.
Alle spørgsmål er velkommen, og du er altid velkommen til en uforpligtende snak enten fysisk eller online.
Jane Vennersdorf