ESG-rådgivning og kommunikation

Kommunikér virksomhedens grønne strategi ud til omverdenen

ESG-rapportering er et af de områder, der kommer til at have stor påvirkning på langt de fleste virksomheder i fremtiden. Indtil videre er det landets største virksomheder, der skal lave ESG-rapporteringen i forbindelse med regnskabet, mens mindre virksomheder kan vælge at gøre det på nuværende tidspunkt.

Dog kan mindre virksomheder også underlægges at skulle lave ESG-rapportering for, at kunne blive underleverandører til større virksomheder.

Hos Offbeat tilbyder vi både hjælp til selve dataindsamlingen og rapporteringen via en af vores tætte samarbejdspartnere, Refine Consulting. Så hjælper vi med at forankre selve virksomhedens ESG-strategi i din organisation – fra bund til top – med hjælp fra grafiske virkemidler, formidling og adfærdsdesign.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at formidle jeres grønne dagsorden ud til både medarbejdere, kunder og resten af omverdenen.

Kommunikér grønt og skarpt ud til resten af verdenen

Én skræddersyet pakke med visuelle og kommunikationsværktøjertil alle virksomhedens interessenter

Én skræddersyet pakke med visuelle og kommunikations-værktøjertil alle virksomhedens interessenter

Få medarbejderne til at huske jeres grønnemål i hverdagen

Det kan være, at du som leder eller direktør kender til udfordringen med, at e-mailen med den grønne omstilling, eller beskeden om ESG-rapporteringen og dens betydning for hverdagen ikke helt stadfæster sig i medarbejdernes bevidsthed, når hverdagen indtræffer. 

Derfor har vi i Offbeat valgt at dykke ned i adfærdsdesign og visuel kommunikation for netop at hjælpe virksomheder med, at formidle deres grønne strategi ud til medarbejderne på en måde, der fænger og engagerer. Ved at kombinere humor, indsigt og kreativitet, gør vi de bæredygtige budskaber både mindeværdige og tilgængelige, så de bliver en naturlig del af medarbejdernes daglige rutiner og beslutningsprocesser.

Eksempler

  • Udarbejdelse af en simpel app til medarbejdere på farten
  • Design af plakater og artefakter til fx kontor- og produktionslokaler eller biler
  • Mindre explainer videoer
  • Animationer
  • Digital fremvisning af, hvordan det går med ESG indsatsen

ESG, CSR og FN’s 17 verdensmål

De forskellige metoder ligner meget hinanden, men de har alle det tilfælles at vise kunder, medarbejdere, investorer og omverdenen, at virksomheden tager et ansvar indenfor miljø, den sociale bundlinje og den ledelsesmæssige del.
Disse forskellige metoder og rapporter kan bruges aktivt i markedsføringen, rekrutteringen og til at tiltrække nye kunder og investorer i fremtiden – så hvorfor ikke fortælle din virksomheds gode historie?

ESG-rapportering

Sammen med Refine Consulting har du mulighed for at få specialiseret viden og hjælp til at få udarbejdet din virksomheds ESG-regnskab, udarbejdet en grøn strategi eller få lavet et CO2-regnskab for virksomhedens produktion. 

Refine Consulting er et konsulentfirma, der dækker hele Danmark med dygtige og professionelle ingeniører, der hjælper jer med at indsamle den relevante data og omdanne den til ny viden og forbedringsforslag, så I kan stå stærkt og konkurrencedygtige i fremtiden. 

Du er velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig gerne i gang med den rette løsning i samarbejde med Refine Consulting.

Kontakt os

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@offbeatmedia.dk