fbpx

Er en hjemmeside overhovedet nødvendig?

Det virtuelle rum udvikler sig konstant, flere og flere virksomheder er opmærksomme på fordelene ved at være til stede i online-miljøet. For at yde et positivt bidrag til væksten og velstanden i din virksomhed, skal du overveje at have et websted.

Der er stadig mange mennesker, der tænker på omkostningerne, der er forbundet med at få designet en hjemmeside. Men hvis du sammenligner omkostningerne ved at åbne en gadebutik, kontor eller leje et stand, så kan et website være et ret billigt alternativ i løbet af kort tid. Og der er mange muligheder for at kombinere hjemmesider med din fysiske butik.

En hjemmeside er ved (og har været) det vigtigste værktøj, hvor dine potentielle kunder kan få oplysninger og information om din virksomhed.

Et websted, lavet af fagfolk med interessant layout, iøjnefaldende fotografier og relevant indhold, er nøglen til succes og en investering, som kan betale sig ret hurtigt!
I dette blogindlæg vil vi undersøge fordelene, som en professionel webside tilbyder, uanset om din virksomhed er i begyndelsen af ​​vejen eller har været på markedet i lang tid med nogle loyale kunder.

 

Dit websted er dit første indtryk

Før de køber et produkt eller en tjeneste, foretager de fleste en søgning på nettet. Et professionelt website er en pålidelig kilde til information, et sikkert miljø, der garanterer ægtheden af ​​dine produkter, din virksomheds mission, præsentation af dine medarbejdere og dig selv, historien ag dine projekter og kvaliteten af ​​dine tjenester.

Kort sagt: Du kan præsentere alle disse oplysninger på den måde, der karakteriserer dit brand, ved hjælp af din egen farvepalette, nøgleord, fotografier, priser osv.

 

Alle veje fører til … din hjemmeside!

Alt reklamemateriale, du distribuerer i det virtuelle rum, såsom posts på sociale medier, e-mail-marketing kampagner og trykte materialer omdirigerer øjeblikkeligt seerne til dit websted.

Dette vil generere trafik på dit website, som kan blive til potentielle kunder. Hvis du omdirigerer folk til Instagram eller en Facebook-side, vil det ikke blive betragtet som professionelt og kvalificeret, som det er at eje et websted, og du reducerer dine chancer for at blive taget alvorligt.

 

Dit websted, din anstændighed

Et website kan ændres, når som helst, du ønsker, fordi der ikke er nogen strenge regler for, hvordan man administrerer det. Du kan være vært for de besøgende gæster på siden og servere det, som gæsterne ønsker at se – uden at de bliver forstyrret af Facebook og Instagram feedet.

Og så har dit website den fordel, at du altid vil have hjemmesiden – nok i et nyt design igennem årene – men selve hjemmesiden som platform, vil ikke blive forældet, som nogle sociale medier begynder at få en tendens til at gøre.

Et klik væk

I denne tidsalder foretrækker de fleste at surfe på nettet for at søge efter ethvert produkt eller service snarere end at spilde tid på at rejse ind til virksomhedens kontor eller butik.

Uden et website vil du kunne miste potentielle kunder, da de simpelthen ikke kan finde dig. Så en hjemmeside kan hjælpe dig tættere på dine kunder. De kan udtrykke deres mening om dine produkter og tjenester, idet deres feedback er et væsentligt element for din virksomheds forbedring. Din virksomhed kan endda promoveres af dine klienter ved at dele dine produkter på andre sociale medieplatforme.

Så du har alle mulighederne åbne med en hjemmeside – og husk, det er sjældent så dyrt, som man går og forestiller sig 🙂

 

Jane
Team Offbeat Media

Rohani Ozer

Rohani Ozer

Grafisk designer

apr 8, 2020

Tilmeld nyhedsbrev