E-mail marketing

Få succes med e-mail marketing og nyhedsbreve, der øger dit salg 

E-mail marketing er ubestridt en af de mest effektive og givende kanaler, når der tales om marketing og salg. E-mail marketing kan både samle potentielle kunder og nye leads og holde tidligere kunder løbende opdateret om nye produkter, tilbud og services.

Den helt store fordel er, at du ikke behøver at konkurrere med et feed, som tager læserens opmærksomhed, som vi for eksempel kender det fra Instagram og LinkedIn. En e-mail forsvinder heller ikke lige ud af indbakken uden, at den læses eller slettes, og derved kan e-mail marketing hurtigt blive en givende markedsføringskanal for din virksomhed.

Hos Offbeat media hjælper vi virksomheder med at komme godt i gang med datadrevet e-mail marketing og få succes med leadgenerering for både B2C og B2B virksomheder.
Her på siden kan du læse endnu mere om din virksomheds forskellige muligheder.

e-mail automations

nyhedsbreve

Automatiseringer, kampagner og leadgenerering, der virker.

E-mail marketing dækker over en lang række ord og begreber i dag, som giver hele nye muligheder, men som også gør setuppet omkring udsendelse af nyhedsbreve til en større videnskab for de fleste virksomheder.

Vi hjælper dig gerne godt i gang med e-mail marketing, hvis du har en webshop, sælger viden eller opererer på B2B markedet – og bare rolig – ord som leadgenerering, dobbelt op in, permissions, triggers og win back er ikke noget, du behøver at kunne på rygraden. Den del tager vi os gerne af.

Du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige e-mail marketing løsninger og software hos os. Vi bruger selv ofte Heyloyalty, da de er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle intuitivt e-mail marketingsoftware, der altid lever op til den danske lovgivning på området, og hvor der er uendelige muligheder for at lave automatiseret kundeoplevelser, der stadig er personlig for den enkelte kunde.

Her kan du læse mere om de mest almindelige setups, som vi hjælper vores kunder med. 

Oprettelse og vedligeholdese 

Vi hjælper din virksomhed godt i gang med oprettelse af e-mail marketing systemer samt integration ind til din hjemmeside eller webshop, så mulige kunder kan skrive sig op til en bestemt liste via en formular eller en pop-up på siden.

Du kan få hjælp til design af skabeloner, udarbejdelse af e-mails til fx velkomstflow og forståelse for, hvordan adfærdsdesign kan benyttes i e-mail marketing.

E-mail automation, kampagner og SMS

Mangler du et e-mail flow, der sender personlige og skræddersyet nyhedsbreve ude til dine leads? Og som samtidig generer mere salg og bedre kundeoplevelser? 

Hos Offbeat media udarbejder vi både e-mail og SMS-marketing, der automatisk sender en rabatkode ud til dine kunder på deres fødselsdag, og e-mails, der viser mere af det, som de købte sidst eller produkter fra samme kategori, samt opfølgende e-mails for at skabe mersalg.

Permissions og segmentering

For at skabe et godt resultat med e-mail marketing, så skal der indsamles mailadresser på kommende kunder via gamification, pop-ups, Facebook – og Instagram annoncer eller LinkedIn annoncer. Desuden har du mulighed for at inddele kunderne i forskellige målgrupper alt efter, hvad de før har været interesseret i, når de fx har besøgt din webshop og bestilt varer hjem.

Vi hjælper gerne din virksomhed med at udarbejde alt fra gode måder at indsamle e-mails på, til at segmentere din målgruppe.

Leadgenerering

Lead-generering

Se hvilke virksomheder og hvilke personer, der besøger din hjemmeside

Leadgenerering for B2B virksomheder

Kunne du tænke dig at vide, hvilke virksomheder, der besøger din hjemmeside? Og måske endda hvilke personer fra den pågældende virksomhed, der er et smut forbi dit digitale showroom?

Med dansk software fra Leadscore er det nu blevet muligt for alle virksomheder med en hjemmeside at overvåge hvilke IP adresser, som besøger deres hjemmeside. Derudover kan du se præcis, hvilke sider de besøger hvornår. Denne data kan deles i et CRM system, som sælgerne i virksomheden kan få adgang til, samt marketingafdelingen vil få adgang til et unikt indblik i mulige kunders købsrejse.

Hos Offbeat media kan vi hjælpe dig med alt fra opsætningen af Leadscore, til at udarbejde materiale, der får brugerne til at konvertere til leads, som I herefter kan overvåge og lave opsøgende salg til.

Du kan prøve Leadscore gratis, og ellers koster det fra 500 kr. + moms pr. måned.

Vil du læse mere om Leadscore, så se med her.

Software

Software

Få adgang til dansk e-mail marketing system med Heyloyalty

Hos Offbeat media bruger vi primært Heyloyalty som e-mail marketing system til de fleste af vores kunder af 3 årsager:

  1. Systemet er udarbejdet i Danmark af danskere, og der er dansk support tilknyttet ganske gratis
  2. Der er rig mulighed for at integrere Heyloyalty sammen med en række andre løsninger som fx Leadscore, som du kan læse mere om her.
  3. Du kan skræddersy både SMS’er og e-mails ud fra dine kunders tidligere køb ganske simpelt – og så kører det helt automatisk derefter.

Priser fra 149 kr. + moms pr. måned og 30 dages gratis prøveperiode.

Skal vi oprette din virksomhed godt i gang? Så tag fat i os her.

Find varme leads til din virksomhed med dansk software fra Herning

Sidste år startede vi et samarbejde op med Leadscore i Herning for at give B2B virksomheder en unik mulighed for at kombinere datadrevet marketing og salg i ét program.

Her får du en simpel forklaring på, hvordan dette software virker. Leadscore har et lille stykke kode, der indsættes på din hjemmeside. Herfra sidder koden så og oervåger, hvilke IP-adresser, der besøger hvilke sider på hjemmesiden. Hvis personen så tilmelder sig et nyhedsbrev, kan du derefter sporer den enkelte persons færden på hjemmesiden og give infomrationen videre til salgsafdelingen.

Se alle funktionerne fra Leadscore længere nede på siden.

Priser fra 0 kr. + moms til 2.000. kr. + moms pr. måned

Vil du gerne vide hvem, der besøger virksomhedens hjemmeside? Så tag gerne en uforpligtende samtale med os her.

Den store e-mail marketing ordbog

E-mail marketing er et af de områder, som vi får allerflest spørgsmål til, fordi området både favner bredt, og så er der mange fagtermer og begreber forbundet med marketing automation. Derfor har vi skrevet en artikel med de 24 mest brugte udtryk, så du kan få en god introduktion til e-mail marketing.

Book et møde

TAG FAT I OS OG FÅ SPECIALISERET RÅDGIVNING

Skal vi hos Offbeat media hjælpe din virksomhed til at nå det næste niveau, så send os enten en mail, ring til os eller brug kontaktformularen herunder.
Alle spørgsmål er velkommen, og du er altid velkommen til en uforpligtende snak enten fysisk eller online.
Jane Vennersdorf