Webshops

FÅ EN UNIK WEBSHOP, HVOR DINE KUNDERS REJSE ER I CENTRUM

Hvis du søger efter en webshop, der skiller sig ud af mængden, er du kommet det rigtige sted. Vi har specialiseret os i at lave unikke webshops til virksomheder, der ønsker en webshop, som passer til både computere, tablets og mobilen.

Når din virksomheds webshop skal bygges og designes, tages der udgangspunkt i de funktioner, som du har brug for. Webshoppen bygges ud fra din virksomheds visuelle identitet, og vi kan hjælpe med alt fra design, betalingsløsninger, oprettelse af blogfunktion, SEO tekster, hastighedsoptimering og digital adfærdsdesign.

Din webshop bygges i WordPress med shopsystemet Woocommerce, og vi benytter temabyggeren Divi fra Elegant Themes, da det er nemt at lave flotte designs, som du nemt selv kan rette i efterfølgende. Du får også adgang til en række videoguide og guides. Så hvis du ønsker selv at stå for den daglige vedligehold, kan du sagtens selv stå for den del efterfølgende.

Alt i 1 løsning

Du kan samle det hele et sted

Når du vælger en webshop fra Offbeat media, gør vi det nemt for dig at samle alle aftaler og løsninger et sted. Vi har en række faste samarbejdspartnere, som vi ofte benytter, når en ny webshop skal se dagens lys.

Du har mulighed for at vælge betalingsløsning, fragtløsning og hostingaftale via hos. Så står vi for opsætningen af det hele, og vi bruger kun danske udbydere til at løse disse opgaver. Derved er du sikker på, at din webshop altid lever op til den danske lovgivning. 

Vi kan også stå for alt indhold fra tekstforfatning, SEO optimering, fotografering, produktfotografering og video. Dele har vi i huset her, mens andre dele er outsourcet til dygtige fotografer forskellige steder i landet. 

Hvis du selv har hosting eller gerne selv vil levere tekst- og billedmateriale eller andet, så er du altid mere end velkommen til det. Alt i alt handler det om at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt! 

Proces

FÅ EN flot CUSTOM MADE WEBSHOP

Vi har efterhånden bygget en del webshops, og derfor har vi lavet en fast proces til at styre alle vores projekter efter. Du kan se, hvilke 5 trin der er, når man bygger en webshop op fra bunden. 

#01

ANALYSE

Inden din webshop bygges, udarbejdes der analyser af virksomhedens målgruppe, koncept og visuelle identitet. Vi hjælper dig også med at lave en kravspecifikation, hvor vi sammen finder ud af, hvad din webshop skal kunne.

#02

PLANLÆGNING

I andet trin planlægger vi i samarbejde resten af processen vedr. billeder, tekster, udarbejdelse til skabeloner af webshoppens opbygning og indhentning af betalingsløsning og oprettelse af fragtaftale via Shipmondo.

#03

IDÈUDVIKLING

Herefter går vi i gang med at designe skitser, mock ups og site map. Du bliver  præsenteret for en række designforslag, der repræsenterer virksomheden og henvender sig til målgruppen, inden du vælger det endelige design.

#04

GENNEMFØRSEL

Når mock ups af webshoppen er godkendt, teksterne er klar og billederne er samlet, begynder selve opbygningen af webshoppen. Hvis virksomheden har en eksisterende webshop, kan den ny side bygges på et prøvedomæne, indtil den nye side er klar til offentliggørelse.

#05

EVALUERING

I det sidste trin afleveres din løsning, og du får tilsendt guides på mails, så du selv kan holde hjemmesiden løbende opdateret, rette tekster, indsætte billeder og videoer. Du får altid udleveret udførlige guides som videoer og pdf, der hjælper dig i hvordan du selv indsætter nye tekster ect.

Features

Du har altid mulighed for at vælge en lang række features med, når din webshop bygges, og herunder kan du se nogle af de mange muligheder, du har. Alle features kan også komme til på webshoppen på længere sigt efterhånden, som din webshop udvikler sig. 

#1 POP-UP

Skab opmærksomhed omkring sign-up til nyhedsbrev, rabatkoder mm. ved brug af et pop-up vindue.

#2 UNIK MENU

Ved behov for flere menupunkter af eksisterende sider i header og/eller footer. Få også mulighed for at tilføje en ekstra menu, i form af kategori- eller variant vælger på “shop-siden”, som kan placeres i venstre side af skærmen.

#3 USP I HEADER

Indsæt en ekstra kolonne i headeren, der fremhæver unikke salg pointer, såsom fri fragt, rabatkode og lingende, eller meddel dine besøgende hvis der er ferielukket.

#4 SIDEOPSÆTNING

Tilføj ekstra sider, såsom brand-side, FAQ-side, udsalg mm., samt opsætning af flere billeder, tekst, video og knapper. 

#5 GRAFIK

Modtag design eller rentegning af logo, illustrationer, stock billeder og/eller video.

#6 KURV

Lav ændringer i kurvens udseende, eller opsæt en pop-up kurv, der viser kunden, hvad der lægges i kurven så snart, at de placerer det i kurven. 

#7 ABONNEMENT

Giv dine kunder mulighed for at tilvælge abonnementsløsninger og kundefordele hver måned, hvert kvartal eller på årlig basis.

#8 HASTIGHEDSOPTIMERING

Optimer indlæsningshastigheden på din webshop, så den fremstår hurtig for brugeren og samtidig placeres bedre på Google.

#9 SEO

Modtag en grundig SEO analyse af din webshop, som kan hjælpe dig i din SEO optimering.

#10 BILLEDKOMPRIMERING

Mindsker lagerpladsen af webshoppens billeder, der forbedre indlæsningshastigheden og brugeroplevelsen.

#11 SPROG

Sælger webshoppen til andre lande end Danmark, kan webshoppen optimeres til flere sprog.

#12 TEKSTFORFATNING

Er webshoppen i mangel på tekst, kan dette skrives af Offbeat medias tekstforattere. Der vil fokuseres på at SEO optimere teksten.

#13 INSTAGRAM GALLERI

Fremvis virksomhedens Instagram billederne på hvilken som helst side, eller i footeren.

#14 FACEBOOK PIXEL

Opsætning af webshoppens Facebook Pixel og få et bedre indblik i kunderejsen gennem indsamling af data fra målgruppen.

#15 EMAIL MARKETING

Opsætning af marketing automation systemmet HeyLoyalty.

#16 LOGINS

Arbejder du med B2B, kan der oprettes et forhandler login. Det samme gælder for B2C med kundelogin.

#17 DINERO

Gør rengskab nemmere med integration af dette online regnskabsprogram.

#18 GAVEKORT

Giv dine besøgende mulighed for at købe gavekort til webshoppen.

#19 RABATKODER

Opsæt unikke rabatkoder til kunderne. Du bestemmer hvor lang levtid koderne skal have.

Cases

CUSTOM MADE WEBSHOPS I LÆKKERT DESIGN

Herunder kan du se vores special designet standard webshops. De er unikt designet med hver deres udtryk. Du kan frit vælge mellem de forskellige løsninger.

Klar til ny webshop?

Derfor skal du vælge offbeat media til at lave din webshop

Fra starten af Offbeat medias levetid har høj faglighed og høj kvalitet været et vigtigt tema for vores arbejde, og det afspejler sig i alt vores arbejde uanset, om det er i designprocessen, opbygningen af webshoppen, optimering af fx hastighed og SEO eller i designet af dine kunders købsrejse. Derfor har vi også valgt at digitalisere flest mulige af vores processer, så vi undgår fejl og bolde, der falder ned mellem to stole.

Kvalitet og faglighed er blandt andet også en af grundene til, at vi så vidt muligt vælger danske leverandører hver gang, det er muligt – og vi har brugt lang tid på at finde de rette til at løse de enkelte opgaver, så du altid kan være sikker på at blive glad for resultatet. 

Du kan læse meget mere om vores kompetencer, uddannelsesbaggrund og værdier her.

 

VORES KUNDER

Se nogle af de innovative og kreative virksomheder og organisationer, som vi har arbejdet sammen med igennem tiden.

Book et møde

TAG FAT I OS OG FÅ SPECIALISERET RÅDGIVNING

Skal vi hos Offbeat media hjælpe din virksomhed til at nå det næste niveau, så send os enten en mail, ring til os eller brug kontaktformularen herunder.
Alle spørgsmål er velkommen, og du er altid velkommen til en uforpligtende snak enten fysisk eller online.

Web tjekliste

Gratis website tjekliste

Hvad skal du have styr på, inden du går i gang?

Få et indblik i hvilke steps, du skal have styr på, inden du går i gang med at oprette en ny webshop eller hjemmeside.

Sådan! Din tjekliste bliver nu sendt til din mail. Husk at tjekke i spam.