Customized webshops

Hvis du søger efter en webshop, der skiller sig ud af mængden, er du kommet det rigtige sted. Offbeat media laver unikke webshops til virksomheder, der ønsker en flot, specialdesignet webshop, som passes til både computer, tablets og mobilen. Her kan du læse mere om dine muligheder.

WEBSHOP AF HØJ KVALITET!

Vi brænder for at udvikle kreative løsninger, og vi opfordrer derfor vores kunder til at drømme stort, når de skal have en customized webshop. Kan du tænke det, så kan vi bygge det.

Customized

FÅ EN UNIK WEBSHOP, HVOR DINE KUNDERS REJSE ER I CENTRUM

Når din virksomheds webshop skal bygges og designes, tages der udgangspunkt i de funktioner, som du har brug for. Webshoppen bygges ud fra din virksomheds visuelle identitet, og vi kan hjælpe med alt fra design, betalingsløsninger, oprettelse af blogfunktion, seo tekster og digital adfærdsdesign.

Vi bygger din hjemmeside i WordPress med shopsystemet Woocommerce. Vi benytter vores foretrukne temabygger Divi fra Elegant Themes, da det er nemt at lave flotte designs, som du nemt selv kan rette i efterfølgende, og så får du en række guides og videoguides med, så hvis du ønsker selv at stå for den daglige vedligehold, kan du sagtens selv stå for den del efterfølgende.

Proces

FÅ EN LÆKKER CUSTOM MADE WEBSHOP

Når du skal i gang med at lave din unikke webshop, deler vi processen op i 5 trin, hvor du er med i hele processen. 

#01

ANALYSE

Inden din webshop bygges, udarbejdes der analyser af virksomhedens målgruppe, koncept og visuelle identitet. Vi hjælper dig også med at lave en kravspecifikation, hvor vi sammen finder ud af, hvad din webshop skal kunne.

#02

PLANLÆGNING

I andet trin planlægger vi i samarbejde resten af processen vedr. billeder, tekster, udarbejdelse til skabeloner af webshoppens opbygning og indhentning af betalingsløsning og oprettelse af fragtaftale via Shipmondo.

#03

IDÈUDVIKLING

Herefter går vi i gang med at designe skitser, mock ups og site map. Du bliver  præsenteret for en række designforslag, der repræsenterer virksomheden og henvender sig til målgruppen, inden du vælger det endelige design.

#04

GENNEMFØRSEL

Når mock ups af webshoppen er godkendt, teksterne er klar og billederne er samlet, begynder selve opbygningen af webshoppen. Hvis virksomheden har en eksisterende webshop, kan den ny side bygges på et prøvedomæne, indtil den nye side er klar til offentliggørelse.

#05

EVALUERING

I det sidste trin afleveres din løsning, og du får tilsendt guides på mails, så du selv kan holde hjemmesiden løbende opdateret, rette tekster, indsætte billeder og videoer. Du får altid udleveret udførlige guides som videoer og pdf, der hjælper dig i hvordan du selv indsætter nye tekster ect.

Cases

CUSTOM MADE WEBSHOPS I LÆKKERT DESIGN

Herunder kan du se vores special designet standard webshops. De er unikt designet med hver deres udtryk. Du kan frit vælge mellem de forskellige løsninger.

LIDT MERE END BARE EN WEBSHOP

Vi bygger din nye webshop i WordPress / Woocommerce, og vi vejleder dig gerne i valg af betalings- og fragtløsninger samt skabelon til udarbejdelse af handelsbetingelser. Din webshop vil overholde de gældende danske regler for e-handel.

Udover det visuelle og det tekniske setup til din webshop, så har du mulighed for at tilvælge SEO optimreing af siden, Google annoncer og opsætning af nyhedsbreve, hvis din virksomhed gerne vil lidt ekstra.

Hosting

hosting hjemmeside

VI TILBYDER ALTID DEN BEDSTE LØSNING

Når du har en hjemmeside, er der en række faste omkostninger til hosting – altså hjemmesidens “matrikelnummer” i skyen.

Vi står meget gerne for hosting af din hjemmeside og mail, og her samarbejder vi en dansk hosting virksomhed, Jysk IT Partner. Der vil være SSL certifikat på hjemmesiden, og der tages daglig backup af hjemmesiden, så hvis uheldet skulle være ude, kan vi gendanne hjemmesiden. 

Herunder kan du læse om to forskellige hosting løsninger, som du har mulighed for at benytte dig af.

hosting hjemmeside

HOSTING, MAIL OG HØJ SIKKERHED

Hosting, mailservere og sikkerhedsopdateringer er ikke altid det, der er mest spændende for vores kunder. Derfor tilbyder vi dig at vælge vores sikkerhedsløsning, hvor vi står for det hele.

I løsningen er der inkluderet 1 info mail, 1 personlig mail og 1 års webhosting samt månedlige sikkerhedsopdateringer af din webshop for 3.500 kr. + moms pr. år.

Når vi sikkerhedsopdaterer din hjemmeside, mindskes risikoen for hackerangreb, og din side vil altid være funktionsdygtig.

Hos Offbeat media benyttes Jysk IT Partner til varetagelse af hosting af både webshop og mails. Dette betyder, at du får adgang til mailkonti via Microsoft 365, hvilket er markedets mest sikre mailudbyder.

HOSTING OG MAIL

Du kan også blot vælge hosting og e-mail løsning og derved selv varetage sikkerhedsopdateringerne.
Denne løsning giver dig stadigvæk 1 års webhosting, 1 info mail og 1 personlig mail adresse med i prisen for 850 kr. + moms.

Du vil naturligvis mulighed for at vælge en anden hosting udbyder end Jysk IT Partner, da det blot er et tilbud vi giver vores kunder, og er derfor ikke et krav ved køb af en en customized webshop.