Hjemmesider

derfor skal du VÆLGE OFFBEAT MEDIA TIL AT DESIGNE DIN HJEMMESIDE

Hos Offbeat media laver vi unikke hjemmesider til virksomheder, der gerne vil have flotte, specialdesignet hjemmesider, der passer til både computer, tablets og ikke mindst mobilen.

Din hjemmeside vil blive bygget i WordPress, hvor vi benytter Divi fra Elegant Themes, da det er nemt at lave funktionelle hjemmesider, som er nemme at redigere i for dig efterfølgende.

Der er ingen bindinger eller skjulte gebyrer, og du har mulighed for at benytte vores licenser til forskellige betalte plugins til fordelagtige priser. 

Vi har altid fokus på at bygge flotte, funktionelle og hurtige hjemmesider, og her under kan du læse mere om processen og dine muligheder, når du er på udkig efter en ny hjemmeside. 

Alt i 1 løsning

Du kan samle det hele et sted

Udover at designe og bygge unikke og funktionelle hjemmesider, prioriterer vi også at hjælpe dig nemmest muligt igennem processen, når du skal have i gang med din  nye hjemmeside.

Derfor har du mulighed for at lade os stå for udarbejdelsen eller videreudvikling af virksomhedens visuelle identitet. Vi kan også stå for alt indhold fra tekstforfatning, SEO optimering, fotografering, produktfotografering og video samt hele det tekniske setup indenfor webhosting og e-mail hosting.

Vi har nemlig samarbejdspartnere indenfor fotografering, video og hosting, der dækker hele landet. Så uanset om du gerne vil outsource det hele end kun dele af hjemmesidens opbygning, har vi mulighed for at tilbyde dig en god løsning i høj kvalitet.

Du kan læse mere om vores hosting løsninger via Jysk IT Partner her.

Proces

KOM NEMT OG ENKELT I GANG MED DIN NYE HJEMMESIDE

Når du skal i gang med at lave din hjemmeside, er det meget vigtigt for os, at du ved hvilken proces, der ligger foran det endelige resultat. Derfor har vi delt forløbet op i 5 dele, som vi planlægger alle projekter ud fra.

#01

ANALYSE

Inden din hjemmeside bygges, udarbejdes der analyser af virksomhedens målgruppe, koncept og visuelle identitet. Vi hjælper dig også med at lave en kravspecifikation, hvor vi sammen finder ud af, hvad din hjemmeside skal kunne.

#02

PLANLÆGNING

I andet trin planlægger vi sammen resten af processen vedrørende forbedredelser i form af virksomhedens visuelle identiet, tekstforfatning og billeder. Her bliver der også lagt en tidsplan, så du ved, hvad der kommer til at ske hvornår i processen.

#03

IDÈUDVIKLING

Herefter går vi i gang med at designe skitser, mock ups og site maps for hjemmesidens struktur. Undervejs i processen bliver du præsenteret for en række designforslag, der repræsenterer virksomheden og henvender sig til målgruppen.

#04

GENNEMFØRSEL

Når mock ups af hjemmesiden er godkendt, teksterne er klar og billederne er samlet, begynder selve opbygningen af hjemmesiden. Hvis virksomheden har en eksisterende hjemmeside, kan den ny side bygges på et prøvedomæne, indtil den nye side er klar til offentliggørelse.

#05

EVALUERING

I det sidste trin afleveres din løsning, og du får tilsendt guides på mails, så du selv kan holde hjemmesiden løbende opdateret, rette tekster, indsætte billeder og videoer. Du får atid udleveret udførlige guides som videoer og pdf, der hjælper dig i hvordan du selv indsætter nye tekster ect.

Cases

CUSTOM MADE HJEMMSIDER I LÆKKERT DESIGN

Her kan du se et udvalg af de hjemmesider, som vi har lavet til andre virksomheder og brands.

Unikke websites

Derfor skal du vælge offbeat media til at lave din nye hjemmeside

Da Offbeat media startede op, var det ud fra en mission om at gøre det nemt at skabe flotte designs på hjemmesider og samtidig gøre det nemmest muligt at vedligeholde efterfølgende – uanset om det var os selv eller kunden, der skulle stå for den del.

Missonen er stadig den samme, og derfor leverer vi kun arbejde, som vi selv kan stå inde for – og så har vi med tiden udbygget et stort mediebibliotek med guides til, hvordan man redigerer og vedligeholder sin til alle vores kunder. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os og finde nye løsninger, der gør det nemt, godt og billigere at være kunde her i Offeat media.

Du kan læse meget mere om vores vinkel og vores værdier her.

Green Box case

VORES KUNDER

Se nogle af de innovative og kreative virksomheder og organisationer, som vi har arbejdet sammen med igennem tiden.

Book et møde

TAG FAT I OS OG FÅ SPECIALISERET RÅDGIVNING

Skal vi hos Offbeat media hjælpe din virksomhed til at nå det næste niveau, så send os enten en mail, ring til os eller brug kontaktformularen herunder.
Alle spørgsmål er velkommen, og du er altid velkommen til en uforpligtende snak enten fysisk eller online.

Web tjekliste

Gratis website tjekliste

Hvad skal du have styr på, inden du går i gang?

Få et indblik i hvilke steps, du skal have styr på, inden du går i gang med at oprette en ny webshop eller hjemmeside.

Sådan! Din tjekliste bliver nu sendt til din mail. Husk at tjekke i spam.