Hjemmesider

derfor skal du VÆLGE OFFBEAT MEDIA TIL AT DESIGNE DIN HJEMMESIDE

Hos Offbeat media laver vi unikke hjemmesider til virksomheder, der gerne vil have flotte, specialdesignet hjemmesider, som passer til både computer, tablets og ikke mindst mobilen.

Din hjemmeside vil blive bygget i WordPress, hvor vi benytter Divi til at bygge hjemmesiden i – og du får selvfølgelig et skræddersyet design, der afspejler din virksomheds visuelle identitet.

Der er ingen bindinger eller skjulte gebyrer, og du har mulighed for at benytte vores licenser til forskellige betalte plugins, til fordelagtige priser. Når hjemmesiden er færdig og klar til offentliggørelse, så får du desuden adgang til en lang række video- og PDF guides, så du selv kan vedligeholde hjemmesiden i hverdagen, hvis du ønsker det.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan processen forløber, og hvad vi kan hjælpe dig med, når den nye hjemmeside skal laves.

Hvad får du, når du køber en hjemmeside hos Offbeat media?

WordPress 

Du får en hjemmeside, der er bygget i WordPress, der er verdens mest benyttede CMS system. Så får du også mulighed for at udbygge hjemmesiden  mere med tiden.

Skræddersyet design

Din hjemmesides design vil blive 100 % designet og tilpasset til din virksomhed. Der tages altid udgangspunkt i din målgruppe, så siden konverterer mest muligt. 

Divi gør det nemt at redigere

Vi bygger din hjemmeside i Divi fra Elegant Themes. Divi gør det nemt for dig at redigere og vedligeholde hjemmesiden efterfølgende.

Sikkerhed

Du får altid en hjemmeside, hvor sikkerheden er i top. Du har mulighed for at vælge to-faktor login og tilvælge løbende sikkerhedsopdateringer.

Proces

KOM NEMT OG ENKELT I GANG MED DIN NYE HJEMMESIDE

Når du skal i gang med at lave din hjemmeside, er det meget vigtigt for os, at du ved hvilken proces, der ligger foran det endelige resultat. Derfor har vi delt forløbet op i 5 dele, som vi planlægger alle projekter ud fra.

#01

ANALYSE

Inden din hjemmeside bygges, udarbejdes der analyser af virksomhedens målgruppe, koncept og visuelle identitet. Vi hjælper dig også med at lave en kravspecifikation, hvor vi sammen finder ud af, hvad din hjemmeside skal kunne.

#02

PLANLÆGNING

I andet trin planlægger vi sammen resten af processen vedrørende forberedelser i form af virksomhedens visuelle identiet, tekstforfatning og billeder. Her bliver der også lagt en tidsplan, så du ved, hvad der kommer til at ske hvornår i processen.

#03

IDÈUDVIKLING

Herefter går vi i gang med at designe skitser, mock ups og site maps for hjemmesidens struktur. Undervejs i processen bliver du præsenteret for en række designforslag, der repræsenterer virksomheden og henvender sig til målgruppen.

#04

GENNEMFØRSEL

Når mock ups af hjemmesiden er godkendt, teksterne er klar og billederne er samlet, begynder selve opbygningen af hjemmesiden. Hvis virksomheden har en eksisterende hjemmeside, kan den nye side bygges på et prøvedomæne, indtil den nye side er klar til offentliggørelse.

#05

EVALUERING

I det sidste trin afleveres din løsning, og du får tilsendt guides på mails, så du selv kan holde hjemmesiden løbende opdateret, rette tekster, indsætte billeder og videoer. Du får altid udleveret udførlige guides som videoer og pdf, der hjælper dig, med hvordan du selv indsætter nye tekster ect.

Book en uforpligtende samtale

Saml alt 1 sted

Du kan samle det hele 1 sted

Udover at designe og bygge unikke og funktionelle hjemmesider, prioriterer vi også at hjælpe dig nemmest muligt igennem processen, når du skal i gang med din nye hjemmeside.

Derfor har du mulighed for, at lade os stå for udarbejdelsen eller videreudvikling af virksomhedens visuelle identitet. Vi kan også stå for alt indhold fra tekstforfatning, SEO optimering, fotografering, produktfotografering og video samt hele det tekniske setup, indenfor webhosting og e-mail hosting.

Vi har nemlig samarbejdspartnere indenfor fotografering, video og hosting, der dækker hele landet. Så uanset om du gerne vil outsource det hele eller kun dele af hjemmesidens opbygning, har vi mulighed for at tilbyde dig en god løsning i høj kvalitet.

Du kan læse mere om vores hosting løsninger her.

Cases

CUSTOM MADE HJEMMSIDER I LÆKKERT DESIGN

Her kan du se et udvalg af de hjemmesider, som vi har lavet til andre virksomheder og brands.

Unikke websites

Derfor skal du vælge offbeat media til at lave din nye hjemmeside

Da Offbeat media startede op, var det ud fra en mission om at gøre det nemt at skabe flotte designs på hjemmesider og samtidig gøre det nemmest muligt at vedligeholde efterfølgende – uanset om det var os selv eller kunden, der skulle stå for den del.

Missonen er stadig den samme, og derfor leverer vi kun arbejde, som vi selv kan stå inde for – og så har vi med tiden udbygget et stort mediebibliotek med guides til, hvordan man redigerer og vedligeholder sin hjemmeside til alle vores kunder. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os og finde nye løsninger, der gør det nemt, godt og billigt at være kunde her i Offbeat media.

Du kan læse meget mere om vores vinkel og vores værdier her.

Green Box case

Book et møde

TAG FAT I OS OG FÅ SPECIALISERET RÅDGIVNING

Skal vi hos Offbeat media hjælpe din virksomhed til at nå det næste niveau, så send os enten en mail, ring til os eller brug kontaktformularen herunder.
Alle spørgsmål er velkommen, og du er altid velkommen til en uforpligtende snak enten fysisk eller online.