Customized hjemmesider

Hos Offbeat media laver vi unikke hjemmesider til virksomheder, der gerne vil have flotte, specialdesignet hjemmesider, der passer til både computer, tablets og ikke mindst mobilen. Her kan du læse mere om dine muligheder.

HJEMMESIDER AF HØJ KVALITET!

Du må gerne drømme stort, når du skal have en customized hjemmeside. Lad os sammen finde frem til det helt rigtige udtryk og design. Kan du tænke det, så kan vi bygge det.

Customized

HVORFOR VÆLGE OFFBEAT MEDIA TIL AT DESIGNE DIN CUSTOMIZED HJEMMESIDE?

Når din virksomheds hjemmeside skal bygges og designes, tages der udgangspunkt i de funktioner, som du har brug for. Siden bygges ud fra din virksomheds visuelle identitet, og vi kan hjælpe med alt fra SEO tekster til opsætning af shop system.

Vi bygger din hjemmeside i WordPress, hvor vi benytter vores foretrukne tema Divi fra Elegant Themes, da det er nemt at lave flotte, unikke designs, der tager udgangspunkt i dit visuelle design. Desuden er det let for dig at redigere og vedligeholde hjemmesiden efterfølgende, når hjemmesiden er bygget i Divi.

Proces

KOM NEMT OG ENKELT I GANG MED DIN NYE HJEMMESIDE

Når du skal i gang med at lave din hjemmeside, deler vi processen op i 5 trin, hvor du er med i hele processen. 

#01

ANALYSE

Inden din hjemmeside bygges, udarbejdes der analyser af virksomhedens målgruppe, koncept og visuelle identitet. Vi hjælper dig også med at lave en kravspecifikation, hvor vi sammen finder ud af, hvad din hjemmeside skal kunne.

#02

PLANLÆGNING

I andet trin planlægger vi sammen resten af processen vedrørende forbedredelser i form af virksomhedens visuelle identiet, tekstforfatning og billeder. Her bliver der også lagt en tidsplan, så du ved, hvad der kommer til at ske hvornår i processen.

#03

IDÈUDVIKLING

Herefter går vi i gang med at designe skitser, mock ups og site maps for hjemmesidens struktur. Undervejs i processen bliver du præsenteret for en række designforslag, der repræsenterer virksomheden og henvender sig til målgruppen.

#04

GENNEMFØRSEL

Når mock ups af hjemmesiden er godkendt, teksterne er klar og billederne er samlet, begynder selve opbygningen af hjemmesiden. Hvis virksomheden har en eksisterende hjemmeside, kan den ny side bygges på et prøvedomæne, indtil den nye side er klar til offentliggørelse.

#05

EVALUERING

I det sidste trin afleveres din løsning, og du får tilsendt guides på mails, så du selv kan holde hjemmesiden løbende opdateret, rette tekster, indsætte billeder og videoer. Du får atid udleveret udførlige guides som videoer og pdf, der hjælper dig i hvordan du selv indsætter nye tekster ect.

Cases

CUSTOM MADE HJEMMSIDER I LÆKKERT DESIGN

Her kan du se et udvalg af de hjemmesider, som vi har lavet til andre virksomheder og brands.

LIDT MERE END BARE HJEMMESIDER

Udover det visuelle og det tekniske setup til din hjemmeside, så har du mulighed for at tilvælge SEO optimering af siden, Google annoncer og opsætning af nyhedsbreve, hvis din virksomhed gerne vil lidt ekstra.

Hosting

hosting hjemmeside

VI TILBYDER ALTID DEN BEDSTE LØSNING

Ved oprettelse af en hjemmeisde, vil der altid være en sum af faste årlige omkostninger. Hjemmesider købt af Offbeat media er derfor ingen undtagelse.

Vi samarbejder med en dansk hosting virksomhed, Jysk IT Partner. Ved brug af denne partner opnår du en solid webhosting med sikkerhed i højsædet, og din nye hjemmeside vil derfor være SSL certificeret og sikkerhedskopieres på daglig basis.

Du har mulighed for to forskellige hosting løsninger, hvilket du kan læse mere om herunder. Fælles for dem begge er at det bliver lavet i dit navn, så både hosting og domænenavn er ejet af dig.

hosting hjemmeside

HOSTING, MAIL OG HØJ SIKKERHED

Ord som hosting, mailserver og sikkerhedsopdatering er ikke altid det der interesserer størstedelen af vores kunder. Derfor har du mulighed for at vælge vores sikkerhedsløsning, hvor vi står for det hele.

Inkluderet i løsningen er 1 info mail, 1 personlig mail og webhosting i 1 år samt månedlige sikkerhedsopdateringer af din hjemmeside for kun 3.500 kr. + moms pr. år.

Når vi sikkerhedsopdaterer din hjemmeside, beyder det, at vi minimerer risikoen for hackerangreb, og din side vil samtidig altid være funktionsdygtig.

Vi har valgt at benytte Jysk IT Partner til varetagelse af hosting af hjemmeside og mails. Derved får du også adgang til markedet sikreste mailudbyder, nemlig Microsoft 365.

HOSTING OG MAIL

Du har også mulighed for selv at varetage sikkerhedsopdateringerne, således at du blot vælger hosting og e-mail løsning. 
Her får du stadig 1 års webhosting, 1 info mail og en personlig mail adresse med i prisen for 850 kr. + moms.

Samarbejder du i forvejen med en anden hosting udbyder, har du også mulighed for at benytte denne udbyder ved køb af customized hjemmesider lavet af Offbeat media. Hosting hos Jysk IT Partner er blot et tilbud, vi giver vores kunder, og er derfor ikke et krav ved køb af en hjemmeside.