Cases

Vestjyske delikatesser

Bag om vestjyske delikatesser

Vestjyske Delikatesser er en mindre virksomhed, der udvikler, producerer og blander krydderiblandinger og krydderolier. Derudover avler de også bier til at kunne høste deres egen honning. Virksomheden ligger i Tvis ved Holstebro og ejes af Sonja og Martin, som også selv står for alt vedrørende den daglige drift. 

Sonja og Martin havde en webshop af ældre dato og et stort forhandlernetværk, da vi lærte dem at kende tilbage i 2019 på Formland messen i Herning. Herefter fik vi æren af at lave deres nye webshop og samtidg udvikle en ny visuel identitet i form af den grønne farve, afrundringer af de 2 modsatrettede hjørner, som er på alle deres elementer såsom knapper, tilmeldingsformularer med videre og flere elementer, som kan ses i deres nyhedsbreve, grafiske produkter og på deres webshop.

Desuden designede vi en ny B2B webshop og bestillingsside til deres forhandlere. I dag står Offbeat media for alt vedrørende Vestjyske Delikatessers digitale og trykte markedsføring, samt optimering og vedligeholdelse af hjemmesiden, heriblandt SEO optimering.

Den digitale kunderejse og markedsføring

I dag står Offbeat media for alt af Vestjyske Delikatessers markedsføring, på deres digitale medier. Dermed er det os, der skriver nyhedsbreve, laver opslag til sociale medier, koordinerer med madopskriftudvikler og fotograf Sasha Scherg og holder forhandlerne orienteret om nye produkter samt rådgivning i hvordan de skaber mersalg.

Desuden har vi skabt gode resultater på Google for Vestjyske Delikatesser samt et opskriftskatalog, der tiltrækker mange besøgende på siden. Med tiden har vi hjulpet Vestjyske Delikatesser med at udvikle forretningen med et ben mere; nemlig Vestjyske Gaver, der er en B2B  webshop, hvor virksomheder kan bestille gaver til medarbejdere og samarbejdspartnere fra lokale specialiteter fra hele Vestjylland.

Du kan besøge de to webshops eller selv gå på udkig efter din nye webshop her.

 

Når grafisk design bliver en del af kunderejsen

Ved Vestjyske Delikatesser arbejder vi til daglig med deres markedsføring og deres kunders oplevelse af produkterne og derfor også selve kunderejsen. Af denne grund har vi udviklet en lang række nyt grafiske materiale, med det formål at skabe inspiration til brug af krydderiblandingerne i en lang række forskellige retter og tilbehør. Dette blev til en lille inspirationsfolder, der sendes med ved hvert køb, med et ønske om at skabe værdi for kunderne, og udvikler derfor også nye inspirerende opskrifter, som også kan findes på hjemmesiden.

Desuden laver vi ofte postkort og kurverter, der sendes med som en kærlig hilsen op til årstiderne. Den kærlige hilsen bliver både brugt til at sende med pakkerne ud til private kunder samt forhandlerne, så de kan give en lille hilsen med i deres butikker.