Cases

Handbjerg Marina

Handbjerg Marina – et sted, hvor oplevelser og minder skabes i dagligdagen

Har du nogensinde besøgt Handbjerg Marina i den sydlige del af Venø Bugt? Hvis ikke, så kan vi godt garantere dig for, at en helt unik oplevelse venter forude for både store og små. På marinaen er der nemlig både restaurant, legeplads, isbod og masser af muligheder for at lege og gå på opdagelse tæt på og i vandet. 

Siden sommeren 2020 har Offbeat media haft æren af, at lave hjemmesiden til Handbjerg Marina. Senere hen har vi udvidet deres grafiske identitet samt hjulpet Handbjerg Marina med, at få deres hjemmeside klar på dansk, tysk og engelsk.
Her kan du læse mere om, hvilke løsninger – og overvejelser – som vi har haft undervejs i processen.

Du kan se hjemmesiden her.

Når oplevelsen skal være fuldendt, skal grafikken være gennemført

Mange virksomheder vil gerne skabe genkendelse, når man ser materiale fra lige nøjagtig deres virksomhed, på sociale – og digitale medier. Men mange undervurderer betydningen af grafikkens virkning på at skabe “genkendelsens øjeblik”.

Men for Handbjerg Marinas vedkommende valgte de en løsning, hvor deres visuelle identitet går igen på både digitale medier og på tryk. For at imødekomme deres behov for selv at kunne lave nye plakater løbende, har vi designet 3 skabeloner, som de selv kan redigere i hverdagen.

Med en række skabeloner, er det ikke længere en stor udgift at opretholde den visuelle identitet for Handbjerg Marina – tværtimod er det blevet nemmere at lave plakater end nogensinde før.

VISUEL IDENTITET

Vi havde fornøjelsen af at redesigne hele den visuelle identitet på Handbjerg Marina. Deres tidligere identitet var forældet og gammeldags, så baseret på deres mission om at udvide deres målgruppe og tiltrække nye kunder, besluttede vi at skabe en moderne, men stilfuld og klassisk visuel identitet, som Handbjerg Marina kunne identificere sig med.

For at opnå dette blev der valgt to skrifttyper, nemlig en sans serif og en serif-skrifttype, der skaber et moderne look med et elegant touch.

De blå farver symboliserer de forskellige havdybder, mens den gyldne farve repræsenterer Handbjerg Marinas ægthed.

Du kan dykke ned i Handbjerg Marinas visuelle identitet her.