Cases

Green Box

En produktionsvirksomhed, der tager innovation og bæredygtighed til nye højder

Green Box udvikler og producerer præfabrikerede badeværelser med innovative og grønne løsninger såsom at fjerne alt beton fra præfabrikerede badeværelser, så de kan nedsætte alt fra vægt til indbygningshøjde. Desuden har Green Box en fantastisk tilgang til automatisering, hvor både medarbejdere, kunder og hele deres værdikæde får det maksimale udbytte ud af deres rolle – og risikoen for fejl minimeres, så kvalitet er altid lig med Green Box.
Her kan du se, hvilke løsninger Offbeat media har lavet til Green Box.

Når grafiske materialer underbygger virksomhedens mission og budskab

Green Box har fået designet en lang række grafiske materialer til både digitalt og trykt brug. Den første opgave fra Green Box bestod af et nyt design til hjemmesiden www.greenbox.dk.

Sidenhen er hjemmesiden udbygget, og det bliver den stadig løbende den dag i dag pga. Green Box’ løbende udvikling med nye initiativer. Vi fik også æren af at designe Green Box’ forskellige white papers, der bruges som digitale uddelingsmaterialer.

Her kan du se nogle af de materialer.

VISUEL IDENTITET

Offbeat media fik muligheden for at udvide Green Boxs visuelle identitet, som bestod af logoet og deres repræsentative grønne farve. Herfra skabte vi en komplet visuel identitet, der matcher deres vision og mission om at skabe innovation og bæredygtige løsninger.

Den nye visuelle identitet består af 4 forskellige farver, der målrettet bruges på tværs af deres hjemmeside, grafiske elementer og marketingmateriale for at tiltrække opmærksomhed og udtrykke det rigtige budskab.

Den valgte skrifttype er en sans serif -skrifttype, der er moderne og kommunikerer innovation. Efterfølgende har vi designet flere ikoner, der bruges på hele websitet. Der er også designet et unikt ikon, der repræsenterer GreenBoxs karakteristiske selling points.

Markedsføring 

Offbeat media er sparringspartner for Green Box’ marketing manager, hvor vi rådgiver om mulige digitale og teknologiske løsninger samt hjælper med implementeringen af nye marketing kanaler. 

Når man som en større virksomhed har muligheden for at ansætte en marketing manager, giver det en god synenergieffekt, når der etableres et samarbejde med et bureau, hvor forskellige typer af faglighed spiller ind.

Hvis du ønsker at benytte Offbeat media som din rådgivende marketing partner, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 2237 6647 eller info@offbeatmedia.dk.

Udtalelse

Jeg kan kun give de største roser til Jane og hendes team. Jeg er taknemmelig for det tætte, ærlige og handlekraftige samarbejde, vi har sammen.

Selvom jeg internt sidder alene med marketing, føler jeg, at jeg har en hel marketingsafdeling til rådighed – både fordi teamet hos Offbeat rammer den brede pallette af kompetencer indenfor marketing. Det er altid hurtigt og nemt at få fat på dem og svartiderne er korte.

Det der er helt unikt ved Offbeat er villigheden til at dele ud af viden. Normalt holder webbureauer kortene tæt ind til kroppen, så de er sikker på man kommer tilbage igen og igen. Offbeat deler ærligt ud af viden, råd, guides og oplæring, så marketingsdrift bliver nemt. På den måde bliver der plads til de sjove ting – udvikling af nye tiltag, som er med til at skabe forretningsudvikling. Ved Offbeat er man derfor ikke nødt til at komme igen og igen, man har simpelthen bare lyst til det ?

Cerlina Kaasgaard

Marketingansvarlig, Green Box A/S