Årshjul til dine sociale medier

Kan du nikke genkendende til tanken “Årh nej, jeg aner ikke, hvad jeg skal poste på min virksomhedsprofil på Facebook og Instagram denne uge!?”

De fleste kender til frustrationen, og følelsen af, at håret stille og roligt bliver mere og mere gråt for hver gang, at Facebook eller Instagram sender en lille venlig påmindelse om: “At det er længe siden, at du sidst har opdateret din virksomhedsprofil.”

Men bare rolig – vi har udviklet en række årshjul med 100 stk. opslagsforslag til dine sociale medier, som du kan læse mere om her på siden.

100 stk. til 12 måneder

Med et års hjul til dine sociale medier behøver du ikke længere være stresset over at skulle finde på nye ideer til dine opslag på sociale medier. Vi har gjort organisk markedsføring nemt og overskueligt for dig.

Du finder her 3 forskellige årshjul lavet til forskellige brancher.

100 opslag

Planlæg nemt 1 år frem på dine sociale medier

Vi kender det nok alle sammen – det kan være svært at find tiden og kreativiteten, når det kommer til Facebook og Instagram opslag. Vi vil hellere bruge vores tid på alt andet end markedsføring.
Alligevel ønsker vi at lave sociale medie-opslag, der:

  • Er opsigtsvækkende
  • Skaber engagmenet og interaktioner
  • Giver værdi til kunden
  • Øger salget på den webshop eller forretning

Ofte ender vi med at lave opslag, der minder om sidste uges opslag, og det bliver mere “nyheder og tilbud” fremfor værdi – netop fordi nyheds- og tilbudsopslag ikke kræver den store kreativtet at lave. Men det er slut nu! 

Nu kan du planlægge 1 år frem med vores årshjul.

Intropris pr. årshjul er 199 kr. + moms frem til den 1. oktober 2021. 

Derefter stiger prisen til 399 kr. + moms.

Brancher

3 unikke årshjul til forskellige brancher

Nedenfor kan du vælge præcis det årshjul, som passer til din virksomhed. Vi har udviklet 100 ideer til sociale medie opslag til behandlere, detail virksomheder og håndværker branchen.

Føler du ikke, at din virksomhed passer ind i de tre brancher, så kontakt os, og vi vil kan tage en snak om at lave en til din branche.

Detail branchen

100 opslagsforslag til din detailbutik, så du let kan få inspiration i hverdagen til nye opslag og måder at få dine kunder til at connecte med dig.

Hold eksempelvis øje med, hvornår du kan lave opslag omhandlende børnepenge (shop løs, der er penge på kontoen…), og hvad der er vigtigt i forhold til årstiderne samt dertilhørende events og traditionelle højtider.

Håndværker branchen

100 forslag til hvordan du kan lave markedsføring.

Som håndværker lægger ens fokus i håndarbejdet og ikke bag en skærm på kontoret. Her får du ideer til, hvordan du nemt holder din virksomhed aktiv på de sociale medier hele året rundt. 

Behandler branchen

100 ideer til, hvordan du skaber opmærksom om dine behandlinger.

De fleste behandlere ønsker nemlig at bruge tid på at behandle fremfor at sidde med frustrationer op over begge ører foran skærmen, og derfor har vi lavet 100 opslag klar til dig. 

Er din branche ikke på listen? Så tag fat i os, og vi finder en løsning!

Marketing

Hvorfor er det vigtigt at holde din virksomhedsprofil aktiv på de sociale medier?

Kontinuerlig aktivitet på dine sociale medier viser dine kunder, at du er engageret i dit brand, og det giver dem derfor en følelse af, at de også vil være engageret.

Ved at holde din virksomhedsprofil akiv, opnår du mere opmærksomhed omkring dit brand – og det kan vi vidst ikke sige nej tak til, vel?

Når det så er sagt, handler det også om at gøre det korrekt og ikke ender ud i “vi gør, som vi plejer at gøre”. Den digitale verden ændres gradvist, og det samme gør dine kunders forventinger og behov, og det handler derfor om netop ikke at gøre som vi plejer, men i stedet skabe merværdi.

Har du brug for hjælp til organisk markedsføring, betalt annoncering eller har du brug for sparring i forhold til din marketingstrategi, er du meget velkommen til at kontakte os, eller læse mere om hvad vi tilbyder indenfor markedsføring.

BESTIL ÅRSHJUL FOR 199 KR. + MOMS

Udfyld formularen her, og så sender vi dit årshjul afsted til dig.

Hvilken branche?

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA